Ana sayfa » Güncel » SOKAK KÖPEKLERİ 30 KOYUNUNU TELEF ETTİ, BELEDİYEYE SESLENDİ..

SOKAK KÖPEKLERİ 30 KOYUNUNU TELEF ETTİ, BELEDİYEYE SESLENDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Çiğli’ye bağlı Kaklıç Mahallesi’nde yaşamakta olan Zeyyat Özsöy’un 30’a yakın koyunu sokak köpekleri tarafından saldırıya uğradı ve telef edildi.

Sokak köpeklerinin kuduz olmasından şüphelendiğini aktaran Özsoy, yetkililerin ise üç günden bu yana gelmediğini söyledi. Çiğli Belediyesi’ne çağrıda bulunan Özsoy, “Şu anda koyunların başındayım. Ancak köpekler de 500 metre ileride duruyorlar.

Biz de burada korku ve telaş içerisindeyiz. Köpekler kuduz da olabilir. Ne olacağını bilmiyoruz. Toplam dokuz tane köpek var. Bize de saldırabilirler, ne yapacağımızı bilmez bir halde korku içerisindeyiz” diye konuştu.

YA ÇOCUĞUMA SALDIRSAYDI…’

“Benim 14 yaşındaki çocuğum bu koyunları güdüyordu. Ya o köpekler çocuğuma saldırsaydı?” diye soran mağdur Zeyyat Özsoy, Çiğli Belediyesi’ne ihbarda bulunduğunu ancak üç gündür kimsenin kendisine yardımına gelmediğini belirtti. Özsoy, “Bundan iki ay önce de koyunlarımı yemişlerdi. Ancak bu kez daha fazla oldu. Zararımız da büyük. Bu köpekler canlı ete alışmışlar. Bu köpekleri buradan alsınlar buradan. Korkuyoruz.

“KREDİ İLE ALMIŞTIM”

Geçimini hayvancılık ile sürdüren Zeyyat Özsoy ayrıca kendisinin zararının nasıl karşılanacağını sordu. “Bu hayvanları kredi ile almıştım. Şu anda 30’a yakın koyunum öldü. 13 tane de yaralı var. Bazılarının durumu çok kötü” diyen Özsoy yetkililere çağrı yaparak yardım istedi..

Kaynak-İz Gazete

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com