Ana sayfa » Güncel » SOYER; “LÜTFEN SON SAATLERE BIRAKMAYIN..”

SOYER; “LÜTFEN SON SAATLERE BIRAKMAYIN..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-zmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer not defterinden İzmir’e seslenmeye devam diyor. Kentte süren virüs mücadelesinin detaylarını paylaşan Soyer ayrıca Ramazan ayında toplu iftar yemeklerinin olmaması nedeniyle başlattıkları kampanyayı duyurdu.

İzmirliler Ramazan ayında Halkın Bakkalı aracılığıyla telefon veya bilgisayar başından iki kişilik yemeği 20 liraya bağışlayabilecekler.

İşte Soyer’in sözleri;

’11 Ayın Sultanı Ramazan başlıyor. Bu yıl toplu iftar yemekleri ne yazık ki yok. Ama biz Ramazan’da 10 bin kişilik iftar yemeğini evlere ulaştıracağız. Bu konuda da dayanışma diyoruz. Var mısınız sevgili İzmirliler? Bizİzmir aracılığıyla Halkın Bakkalı’na ulaşıp, iki kişilik bir kutu yemeği 20 liraya alarak bağışlayabileceksiniz. Oturduğunuz yerden bilgisayar veya telefonu tuşlayarak istediğiniz sayıda alacağınız yemeği Grand Plaza şirketimiz aracılığıyla dayanışmaya ihtiyaç duyulan semtlerde dağıtacağız.

‘İHTİYAÇLARINIZI SON SAATLERE BIRAKMAYIN’

23 Nisan için ‘Sürprizlerimiz var’ demiştik. Sokağa çıkma yasağı bazı etkinliklerimizi etkiledi ama yine de birbirinden renkli programlarla evleriniz konuk olacağız. Bugün ve yarın tüm sosyal medya hesaplarımızdan bir bölümü canlı yayınlanacak konserleri, etkinlikleri kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Dört gün sürecek sokağa çıkma yasağında görevimizin başında, sizlerin yanındayız. Bugün ihtiyaçlarınızı lütfen son saatlere bırakmayın..’’

Kaynak-İz Gazete

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com