Ana sayfa » Güncel » EYT; “DİKKAT!, BU OLUŞUMLA HİÇ BİR ALAKAMIZ YOKTUR..”

EYT; “DİKKAT!, BU OLUŞUMLA HİÇ BİR ALAKAMIZ YOKTUR..”

Yazar: Erdinç Şahin
4 comments

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sosyal medya hesabından, “DİKKAT” başlığı ile duyuruda bulundu: “Yeni kurulan Umut Partisi dahil hiçbir siyasal oluşumla alakamız yoktur. Siyaset sadece mücadele ettiğimiz zemindir.”

Bilindiği gibi EYT SYDD, milyonlarca EYT’linin mücadele ruhunu canlı tutan, hak arayışında önemli kademe kat eden ve seslerini duymayanlara sandıkta gözdağı verilmesini sağlayan bir sivil toplum kuruluşu. Ancak üzerinde zaman zaman algılar oluşturuluyor.

EYT SYDD’nin. Son olarak ise EYT SYDD Umut Partisi ile ilişkilendirilmek istenmiş. EYT SYDD, bunu net bir dille yalanladı ve şu tweeti attı:

“DİKKAT!

“@EytSydDer hangi siyasi görüşte olursa olsun, tüm #EmeklilikteYaşaTakılanlar ın HAK ARAYIŞLARINI duyurmak üzere faaliyet gösteren bir STK’dır Yeni kurulan @umutpartisirsm dahil hiç bir siyasal oluşumla ilgisi yoktur SİYASET SADECE MÜCADELE ETTİĞİMİZ ZEMİNDİR.”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

4 comments

Yıldız 27 Nisan 2020 - 16:44

Bu konunun siyasi çözulecegi ortada ben umut partisinin programına baktım Adamlar EYT yi yazmış ve çözeceğiz demişler bnce desteklenmeli umut partisi eyt partisi olarak

Yanıtla
Uğur malçok 27 Nisan 2020 - 16:55

#EYT’LİLERİN PARTİSİ
“UMUT PARTİSİ”….
Kurucularının çoğunluğu EYT’li olan bir parti nihayet kuruldu….
Ama ne hikmetse EYT dernekleri cephe aldılar…
EYT mağduruyeti başladığı andan itibaren dernekler kuruldu binlere,milyonlara ulaşıldığı söylenmesine rağmen net bir çizgi ortaya koyamadılar.EYT mağduriyeti 20 yılı doldurmasına rağmen hala bir sonuç alınamamıştır. Acaba milyonları bulan bir kesim niçin siyasi bir parti kurmamıştır yoksa onlar da diğer dernekler gibi bir yerlerden rant sağlayıp,perde önünde de Hak hukuk diyerek insanları aldatıyorlar mı? demekten kendimi alamadım, bugün mecliste olmadan böyle bir sorunun çözülemeyeceğini Herkes bilmektedir,işte Tam da böyle bir zamanda genel başkanı ve kurucularının çoğunluğu EYT’Lİ olan bir parti Nihayet kurulmuştur kuruluş amacı EYT olmasına rağmen EYT ve ülkemizin diğer kronik sorunlarına çözüm üretmek üzere kurulan Umut partisini özellikle EYT’lilerin desteklemesi gerekirken derneklerinin karşı cephe açıp karalamaya çalışması tamamen ortada bir rantın olduğunu ve bu rantın kaybolma endişesinin yarattığı bir panik halini ortaya koymaktadır.
#UĞURMALÇOK

Yanıtla
Uğur malçok 27 Nisan 2020 - 16:57

NİHAYET EYT LİLER BİR PARTİYE KAVUŞTU
UMUT PARTİSİ

Yanıtla
Senem Ertürk 11 Mayıs 2020 - 05:28

Aslında herkes biliyor bu işin çözümünün siyasette olduğunu

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com