Ana sayfa » Güncel » “SU TARİFESİNDE İNDİRİM UYGULAYIN..”

“SU TARİFESİNDE İNDİRİM UYGULAYIN..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe İZSU Genel Müdürlüğü’nün konutlar için geçerli olan su tarifesinde yüzde 50 indirime gidilmesi önerisinde bulundu.

Boztepe, “Erteleme yerine indirim yapalım. Sosyal belediyecilik anlayışı bunu gerektirir” dedi.Koronavirüs salgınına karşı mücadele devam ederken AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe su tarifeleriyle ilgili çağrıda bulundu.

Aynı zamanda Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi olan Boztepe, konut abonelerinin su tarifelerinde yüzde 50 indirim yapılmasını istedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den izmir halkından alınanı bu zor dönemde izmir halkına geri ödemesinde hassasiyet göstermesini beklediğini söyleyen Boztepe, “Salgın sonrası İZSU Genel Müdürlüğü, konut dışı abone kapsamındaki iş yeri, ticarethane, otel, motel, sanayi tesisleri, mal ve hizmet üreten tesisler ile benzer işletmelerde sayaç okuma işlemlerini ertelemişti.

Sayaç okuma sistemi yeniden çalışana kadar herhangi bir fatura tahakkuk ettirilmeyeceği belirtildi. Fakat konutlardaki kullanım tarifesine ilişkin bir işlem yapılmadı.

Büyükşehir, insanların evlerinde kaldığı dönem tüketimi artan suda yüzde 50 indirim yapmalıdır. Sosyal belediyecilik anlayışı bunu gerektirir. Eğer belediye olarak sizi seçenlere hizmet etmek istiyorsanız bunu geniş kitlelere yaymış olmanız gerekiyor” diye konuştu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com