Ana sayfa » Güncel » “BIRAKIN MASKELERİ BELEDİYELER DAĞITSIN..”

“BIRAKIN MASKELERİ BELEDİYELER DAĞITSIN..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- Korona virüs salgının ülkemizde ve dünyada tek gündem maddesi olmasının rantçılara fırsat yarattığını ifade eden Dervişoğlu, salgın gerekçesiyle ziyarete kapatılan Salda Gölü’ne iş makinelerinin girmesini örnek olarak gösterdi.

Hükûmetin doğaya verdiği zararı hız kesmeden devam ettirdiğini sert bir dille eleştiren Dervişoğlu, Ülkemizin en önemli doğal güzelliklerinden birisi olan Salda Gölü’nün rant uğruna betonlaşmasını asla kabul etmiyoruz.

Bunda sorumluluğu olanları da tarih asla affetmeyecektir. Betonlaşmanın durdurulmasını ve bir an evvel iş makinelerinin doğa harikası Salda Gölü’nden çıkmasını bekliyoruz” çağrısında bulundu.

“BELEDİYELER DAĞITSIN”

Milyonlarca vatandaşın maske bulamadığını ve gün geçtikçe ciddi bir sorun hâline dönüştüğünü vurgulayan Dervişoğlu, Hükümet maskelerin önce parayla verileceğini, daha sonra PTT vasıtasıyla ücretsiz olarak dağıtılacağını, şimdi ise eczanelerden ücretsiz alınabilir açıklamalarını hatırlattı.

Dervişoğlu, “Fakat eczanelere maske almak için gelen vatandaşlar, Sağlık Bakanlığından gelecek SMS’le başvurulacağını öğrenerek elleri boş geri dönmektedirler. Geldiğimiz bu noktada Hükûmet, vatandaşa maskeyi ulaştırmak noktasında tıkanmıştır.

Oysa çözüm oldukça basit: Verin belediyelere bu maskeleri, belediyeler vasıtasıyla dağıttırın” önerisinde bulundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com