Ana sayfa » Güncel » “ÖZÜNDE DOĞRU, UYGULAMA DA SON DERECE YANLIŞ..”

“ÖZÜNDE DOĞRU, UYGULAMA DA SON DERECE YANLIŞ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer koronavirüs salgınından sonra başlattığı “Başkanın Günlüğü” uygulamasında dün gece son dakika getirilen sokağa çıkma yasağı konusuna değindi.

Başkan Tunç Soyer açıklamasında haftalardır savunduğu uygulamanın yanlış bir şekilde hayaya geçirildiğinden bahsetti.İşte Soyer’in paylaşımı

,”Geçmişte kötü anılarımız arasında kalan sokağa çıkma yasağını bu kez sağlık endişesi altında yaşıyoruz. Baştan söylemeliyim ki son dakika verilen veya duyurulan bu karar özünde doğru, uygulamada son derece yanlıştır.

Fiziki mesafe diye haftalardır oluşturduğumuz olumlu tablo son dakika kararıyla ortaya çıkan panik havasında iki saat içinde tuz buz oldu. Umarım bunu olumsuz sonuçlarını yaşamayız.

Haftalardır sokağa çıkma yasağını savunduğum için belediyemiz bu karara hazırlıklıydı. Kriz planı devreye sokuldu ve öncelikle sağlık çalışanlarının ulaşımını sağlamak amacıyla gerekli önlemler alındı.

Belediyemiz saat 07.00 itibariyle kentin tüm ana güzergahlarında ulaşımı sağlayarak sokağa çıkma yasağında görevi başında olması gereken sağlık, emniyet görevlileri başta olmak üzere ulaşım görevini yerine getiriyor.

Kent Ekmek Fabrikası’nın 60 bin olan kapasitesi dün akşamdan itibaren 120 bine çıkarıldı, sabaha kadar çalıştı. İZMİRSU fabrikamızda da durum aynı. İZSU da görevinin başında ve herhangi bir aksamamız yok. Eşrefpaşa Hastanemiz’deki sağlıkçılarımız da görevini yürütüyor..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com