Ana sayfa » Güncel » İŞÇİLERDEN BÜYÜKŞEHİRİN KAMPANYASINA DESTEK..

İŞÇİLERDEN BÜYÜKŞEHİRİN KAMPANYASINA DESTEK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin erzak yardımına bir destek de Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’ndan geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN’da örgütlü durumda bulunan DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası İzmir 1 ve 3 No’lu şubeler tarafından yapılan erzak kampanyası için toplam 6 bin 500 üye 120 temsilci harekete geçti.

ELDEN ELE DEĞİL, GÖNÜLDEN GÖNÜLE’

DİSK’e bağlı Genel Sendikası 1 ve 3 No’lu şubelerin düzenlediği destek için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun geçmişten bugüne gelen öğretileri ve ilkeleri vardır. Bizler hem alanlarda, emek mücadelesini örgütler ve mücadele hattığını kurarız. Hem de kente kentliye yaşamın her alanında hizmet üretiriz.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in başlattığı “Biz varız” kampanyasına emekçiler olarak “Biz de burdayız” diyoruz. İhtiyaç sahiplerine erzak yardımı na dayanışmayı örgütleyen İzelman şirketimiz deki üyelerimizin de desteği ile örgütlü olduğumuz alanlarda disk genel iş İzmir 1 ve 3 nolu şubeler olarak elden ele değil ama gönülden gönüle siz evde kalın biz çalışıyoruz biz size de yeteriz diyoruz”

Açıklamada ayrıca yedi farklı kalem olmak üzere gıda yardımlarının başlatıldığı belirtilirken, “Topladığımız kuru erzak ları belirleyeceğiniz bir günde erzak toplama noktasına birçok üyemiz ile götürerek, bu kente bizden önce emek veren büyüklerimize teslim etmek için orada olacağız. Büyüklerimize gönül borcumuz var dedik. Ne borcumuz biter, ne de gücümüz.

Biz DİSK üyeleri emeğin mücadelesinin yanında olan sosyal mücadelenin de tam ortasındayız. Kol kolayız Ya hep beraber ya hep beraberiz sloganı ile tüm emekçiler ile birlikte başaracağız” denildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com