Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU..

ALİAĞA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirlere ilişkin Aliağa’lılara teşekkür duyurusunda bulundu.

“Ülkemiz ve Dünya genelinde salgın halinde yayılmaya devam eden Corona (KOVİD-19) hastalığı ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığı tarafından, ülkemiz genelinde alınan tedbirler kapsamında, 65 yaş ve üstü ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmaları, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmaları, sahil bandı gibi yerlerde yürüyüş yapmaları gibi hususlar, İl İdaresi Kanunun 11. Maddesi ve Umumi Hıfzıssıhha Kanunun 27. Maddesi kapsamında sınırlandırıldığı ve yasaklandığı ve konu ile ilgili olarak yapılacak uygulamalara ait bilgilendirilmeler kamuoyuna yapılmıştır.

Alınan tedbirlere ilave olarak, İçişleri Bakanlığının yeni genelgeleri doğrultusunda, 01.01.2000 doğumlu ve daha üstünde olanlar içinde sokağa çıkma, kamuya açık alanlarda kalabalıkların oluşmaması, sosyal mesafenin korunması ve maske kullanımı ile ilgili olarak gerekli bilgilendirme kamuoyuna yapılmıştır.

Corona hastalığı ile ilgili olarak, yeni genelgeler doğrultusunda gerekli uygulamalar ve sıkı denetimler, İlçemiz genelinde Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı ve ilgili kuruluşlar tarafından yapılacaktır.

Devletimiz tarafından, bugüne kadar alınması uygun görülen tedbirlere Aliağa’lı vatandaşlarımızın riayet ettikleri tarafımızca müşahede edilmiş olup, alınan tedbirlere vatandaşlarımızın azami düzeyde riayet etmeleri, hastalığın yayılma hızında büyük azalmalara sebep olacağı değerlendirilmektedir.

Aliağa vatandaşlarımıza Teşekkürlerimizle, kamuoyuna duyurulur..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com