Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’DA GASP VE HIRSIZLIK YAPTILAR, BERGAMA’DA YAKALANDILAR..

ALİAĞA’DA GASP VE HIRSIZLIK YAPTILAR, BERGAMA’DA YAKALANDILAR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Emniyet Müdürlüğü ilçede gerçekleşen bir gasp ve hırsızlık olayın faillerini yakaladı. Alınan bilgiye göre olay şöyle gerçekleşti;

Yalı Mahallesi’nde bulunan bir çiftlikte tek başına yaşayan Z.S. isimli şahsın yanına 28.03.2020 tarihinde saat 02.30 sıralarında gelen yüzleri kapalı 3 şahıs tarafından, elleri ve ayakları bağlanmak suretiyle , çiftliğinde bulunan 3 adet koyunu ve 7 adet kuzusu ile bir miktar parası gasp edildi,

Şahıs kendi imkanları ile kurtularak durumu Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirmesi üzerine, olay ile ilgili araştırmalara başlandı.

Yapılan alan ve MOBESE çalışmaları neticesinde, şüpheli 2 araç ve 5 şüphelinin tespiti yapıldı, bahse konu araç ve bir başka aracın, ilçedeki gasp ve hırsızlık olayına karıştıktan sonra , Bergama ilçesi yönüne gittikleri anlaşıldı.

Konu ile ilgili detaylı yapılan araştırma ve çalışmalar neticesinde, olay ile llgili olarak ,2’si kadın 6 şüpheli şahıs Bergama ilçesinde yakalandı, mağdurdan gasp edilen koyun ve kuzular kendisine teslim edildi.

Şahıslar haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara intikal ettirildi.

1 şüpheli şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, diğer 5 şüpheli şahıs tutuklanarak, cezaevine teslim edildiği bilgisi edinildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com