Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA GENELİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR..

ALİAĞA GENELİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi hijyen ekipleri, Koronavirüs (COVİD-19) salgını ile mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tüm mahallelerin cadde ve sokaklarını hijyen çalışmasına dahil eden belediye ekipleri bu kapsamda Aliağa’nın tüm cadde, mahalle ve apartmanlarını detaylı şekilde dezenfekte ediyor.

Aliağa Belediyesi hijyen ekipleri halk sağlığını tehdit eden salgının ülkemizde başladığı ilk günden itibaren çalışmalarını ivedi şekilde dört koldan sürdürüyor.

Tedbirlerin en üst seviyede tutularak yapıldığı dezenfekte çalışmaları kapsamında caddeler, sokaklar, apartmanlar, camiler, okullar, dolmuş durakları, parklar, eczaneler, sağlık kurumları, işletmeler, dernekler, muhtarlıklar ve kamu kurumları hijyenik bir ortam haline getirilerek virüsten arındırılıyor.

ALİAĞA’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI MAHALLE MAHALLE DEVAM EDİYOR..

Kentin belirli bölgelerine dezenfektan kutuları yerleştiren, ayrıca vatandaşların elle temas edilebilecekleri bölgeleri özel bir solüsyonla dezenfekte eden belediye hijyen ekipleri planladıkları program kapsamında bugüne kadar; Yeni Mahalle, Yeni Şakran, Helvacı, Kurtuluş, Kültür, Kazım Dirik, Atatürk, Yalı, Çaltılıdere, Samurlu, Güzelhisar, Aşağı Şakran, Şehit Kemal, Yüksekköy, Yeni Kalabak, Çoraklar, Bahçedere, Çıtak, Hacıömerli, Uzunhasanlar, Karaköy mahalleleriyle birlikte Su iskelesini, İzban Yolu ve lojmanlarını dezenfekte etti. Ekipler, program çerçevesinde hijyen çalışmalarını sürdürüyor.

APARTMANLARIN ORTAK KULLANIM ALANLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Halkın topluca bulunduğu mekanlarda ve apartmanların ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarına sürdüren ekipler; halkın güvenliği, özel hayatın gizliliği ve mahremiyeti ile dışarıdan gelebilecek virüs tehdidine karşı hane içlerinde dezenfekte uygulaması gerçekleştirmiyor.

Halkı bu konuda tedbirli olmaya davet eden Aliağa Belediyesi, kendisini ilaçlama ekibi olarak tanıtan ve belediyeden geldiklerini söyleyerek daire içerisine girmek isteyen kişi ya da kişilere itibar etmemeleri gerektiğini belirtti.

Böyle bir durum ile karşılaşan vatandaşlarımızın 155 Polis, 156 Jandarma, 153 ALO Hilal Masa hattı hizmetinde olacak.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com