Ana sayfa » Yerel » ADAR, ALİAĞA’DA KORONA VİRÜS DURUMUNU SORDU..

ADAR, ALİAĞA’DA KORONA VİRÜS DURUMUNU SORDU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı 214 vatandaşın ölümüne yol açan koronavirüs salgınına yönelik bir basın açıklaması yaptı. Adar’ın açıklaması şöyle;

SİZLER ADINA SORUYORUZ.

“Sevgili Aliağalılar kıymetli dostlar.

Türkiye’de de ilk vaka 11 Mart‘ta görülmüştür. Bu virüsün seyrinin ülkemizde nasıl olacağını kestiremediğimizden diğer ülkelerdeki yaşanan süreçleri göz önünde bulundurarak Bir kanaate varmaya çalışıyoruz.

Öyle ki geçen 21 günlük sürede ülkemizde 13500 kişide bu virüsün görüldüğü tesbit edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır. Maalesef tedavi altında olan ama yaşamlarını yitiren 214 vatandaşımız olduğu da bir gerçektir.

Alınan önlemlerin yeterli olmadığını ve sokağa çıkma yasağının tekrar gündeme taşınması gerektiğini, Vatandaşlarımızın can ve sağlık güvenliğini kişilerin kendi tercihine bırakılmamasına da buradan dikkat çekmek istiyoruz.

Sevgili hemşehrilerim buradan sizin adınıza Aliağa’da da durumun ne olduğunu yetkililere sormak istiyoruz.

Aliağa’daki son durum nedir, Aliağa’daki vaka sayısı nedir, Aliağa’da kaç kişiye test yapılmıştır ve Aliağa’da pozitif çıkan vatandaşımız var mıdır?

En en kısa sürede yetkili makamlarca Aliağa ile ilgili verilerin ve varsa çalışmaların kamuoyuyla paylaşılmasını arzu ediyoruz.

Hepinize sağlıklı günler diler selam ve sevgilerimi sunarım..”

YAVUZ ADAR

İYİ PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com