Ana sayfa » Güncel » İZMİR’E VE İZMİR’LİLERE AĞIR HAKARET ETTİ, REKTÖRÜN ANASI ÇIKTI!

İZMİR’E VE İZMİR’LİLERE AĞIR HAKARET ETTİ, REKTÖRÜN ANASI ÇIKTI!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- Bugün sosyal medya üzerinden yayılan, Erzurum şivesiyle konuşan bir kadına at görüntüler ortalığı karıştırdı.

1,5 dakikalık kayıt boyunca İzmir’e, İzmriller’e ağır hakaretler ve küfürler eden kadın büyük tepki çekti. İsminin “Zekiye Çomaklı”
olduğu öğrenilen kadının, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın da annesi olduğu ortaya çıktı.

Zekiye Çomaklı, 1,5 dakikalık o skandal video kaydında, dünyanın bir çok yerinde Hristiyan ile Yahudilerin ezan dinleyip, Kuran okuyarak korona virüse karşı mücadele ettiğini anlatarak, “Bizim İzmir’deki dinsiz, imansız anladık gavursunuz, tamam ama gavur olunur da gardaş bu kadar mı namussuz gavur olunur? Bu kadar mı haysiyetsiz gavur olunur, azıcık efendi gavur olun” ifadelerini kullandı.

Koronavrüs salgınının tüm İzmr’e yayılmasını istedi.

Çomaklı’nın İzmrlileri hedef alan sözlerine sosyal medya kullanıcılarının yanı sıra İYİ Parti İzmir Mlletvekili Müsavat Dervişoğlu da sesiz kalmadı. Dervişoğlu, “Bir İzmir Mlletvekili olarak buradan suç duyurusunda bulunuyor ve savcıları göreve çağırıyorum.

Gerekli resmî müracaat ilgili makamlara ulaştırılacaktır. Başta İzmir’de yaşayan Erzurumlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İzmirlileri bu kadın hakkında işlem yapmaya davet ediyorum” açıklamasını yaptı.

“İZMİR DÜŞMANLIĞI BULAŞICI GALİBA”

Çirkin sözlere bir tepki de CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’tan geldi. Kılıç, “İzmir düşmanlığı da bulaşıcı galiba. Korona’dan daha tehlikeli bir virüse kapılmış beyninde hayatı boyunca hiç oksijen gitmemiş derhal karantinaya alınıp oksijen tüpüne bağlanmalı.

Kendisi ile Yakın temasta
bulunanları da gözden geçirmek gerekiyor” ifadelerini kullandı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com