Ana sayfa » Yerel » AKIN; “AKMAR’A BU İFTİRAYI ATANLAR YARGIDA HESABINI VERECEKLER..”

AKIN; “AKMAR’A BU İFTİRAYI ATANLAR YARGIDA HESABINI VERECEKLER..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Sosyal medyada, bir kaç gündür Akmar’da çalışan bir kasiyer kıza Aliağa Devlet Hastanesinde yapılan testin pozitif çıktığı şeklindeki bazı paylaşımlar yapılmasıyla ilgili olarak firma yetkilisi Osman Akın açıklamalarda bulundu. Akın konuyla ilgili şunları söyledi;

“ALİAĞA’LILARA EN KALİTELİ ÜRÜNLERİ SUNUYORUZ, İŞİMİZE ÖZEN GÖSTERİYORUZ”

“Akmar’da çalışan bir kasiyer kızın coronavirüs testinin pozitif çıktığı şeklinde bazı paylaşımlar yapıldı. Bunlar kesinlikle doğru değildir. Bunu yapanlar adalet önünde hesabını vereceklerdir. Akmar Aliağa’nın sebze-meyve ve market alışverişinde en fazla rağbet gören firmalarından biri. Buraya gelene kadar en taze ve en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlardan tüketiciye sunmaya özen gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz.

“HİJYENE ÖNEM VERİYOR, ALINMASI GEREKEN TÜM ÖNLEMLERİ ALIYORUZ..”
Yaşadığımız şu süreçte hijyende bizim için son derece önemli bir görev haline gelmiştir. Hem sayın müşterilerimizi hemde personelimizi Virüs’ten korumak için bütün çabaları gösteriyor, alınması gereken tüm önlemleri alıyoruz.

Burada bir çalışanımızın salgın hastalığa yakalanması her şeyden ve herkesten önce firma yetkilisi olarak beni endişelendirir, çünkü bende burada onlarla birlikte çalışıyorum. Tüm personelimizle birlikte Aliağa’lı müşterilerimize bundan öncede olduğu gibi bu hassas süreçte de en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

“BUNU YAPANLAR YARGI ÖNÜNDE HESABINI VERECEKLER, YAPTIKLARI YANLARINA KALMAYACAK..”

Bu paylaşımları yapanlara gelince, bunu her ne sebepten yapmış olurlarsa olsunlar adalet ve yargı önünde bunun hesabını vereceklerdir. Bu bir haysiyet cellatlığıdır, ekmeğe göz dikmektir. Bize iftira atanlar müfteridir. Yasal süreci başlatmış bulunuyoruz, bu müfteriler yaptıklarının hesabını vereceklerdir..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com