Ana sayfa » Güncel » ŞİMŞEK’TEN, EKONOMİK İSTİKRAR KALKANI PAKETİNE DESTEK..

ŞİMŞEK’TEN, EKONOMİK İSTİKRAR KALKANI PAKETİNE DESTEK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın koronavirüsle mücadele kapsamında açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi’ne destek veren İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek, “Bu mücadeleden başarıyla çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

Çin’de ortaya çıkarak dünyaya yayılan ve 10 bin civarında insanın ölümüne yol açan koronavirüs ile mücadele etmek amacıyla dünya ülkeleri ekonomik destek paketlerini açıklamaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın koronavirüs ile mücadele kapsamında açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi’ne destek hız kesmeden büyüyor. Denizcilik sektörünün önemli sivil toplum kuruluşlarının destek açıklaması yaptığı paketle ilgili bir açıklama da İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek’ten geldi.

,Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi’nin üretim ve ihracatın devamlılığını sağlaması, istihdamda yaşanabilecek kayıpların önüne geçilebilmesi ve ticari hayatın canlılığını korunması açısından büyük bir yarar sağlayacağını belirten Aliağa Şube Başkanı Şimşek, “Koranavirüsle verilen mücadelede alınan sağlık tedbirleri ve kararlara milletimizin sonuna kadar uyarak bu mücadeleden başarıyla çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

Şimşek, şöyle devam etti: “Açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketinde yer alan turizm, lojistik ve ihracat sektörlerine verilecek desteklerin denizcilik sektöründe yaşanabilecek sorunların önüne geçeceğine inanıyor ve programın hayata geçmesinde katkıda bulunan TOBB Başkan Yardımcımız ve İMEAK DTO Başkanımız Sayın Tamer Kıran’a, İMEAK DTO Aliağa Yönetim kurulumuz ve tüm şube üyelerimiz adına teşekkür ederiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın açıkladığı bu paketin ülkemize hayırlar getirmesini dilerim..”

Kaynak-7Deniz

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com