Ana sayfa » Spor » FOÇA’LI MİNİK SPORCULARDAN TEŞEKKÜR VE VEFA ZİYARETİ..

FOÇA’LI MİNİK SPORCULARDAN TEŞEKKÜR VE VEFA ZİYARETİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir’ in Foça ilçesinde sportif faaliyetlerini sürdüren Yüksel kardeşler hayırsever iş insanı merhum Reha Midilli’nin kurduğu Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı’nı ziyaret etti.

Reha Necla Midilli Ortaokulu Müdürü Ahmet Okur, Antrenör Kudret Yüksel, Kerem Çağatay Yüksel ve Kaan Yüksel’ in merhum iş insanı Reha Midilli’ nin kurduğu Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi ve yardımcısı Nedret Çelebi’ yi ziyaret etti.
 Başkan Çelebi, Avrasya Uluslararası Karate turnuvasından başarı dönen Kerem Çağatay ve  Kaan Yüksel’i tebrik ederek, karşılıksız hizmetin yıllar sonra bile unutulmadığını, sporcu kardeşlerinin vefasını büyük memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Çelebi, “Vakfımız ilkeleriyle eğitime,sağlığa,yaşlıya,öğrenciye, sporcuya destek vermeye devam ediyor” dedi. 

Antrenör Kudret Yüksel daha önce de desteklerini esirgemediğini belirttiği Vakıf ve yönetimine teşekkür ederek, Başkan Çelebi’yi onursal başkanları olarak kabul ettiklerini ve ziyaretin vefa duygusuyla yapıldığı açıkladı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com