Ana sayfa » Güncel » PET İZMİR 2020 BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ..

PET İZMİR 2020 BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye’nin alanında en büyük olan PET İZMİR 2020 Fuar İzmir’de gerçekleşti. Hayvan severler fuar alanına adeta akın etti.

Pet sektörünün seçkin 120 firmasının 300 marka ile katıldığı organizasyonda trend ürünler ve hizmetler tanıtıldı. Evcil hayvan severler ve onların can dostlarının yaşam kalitesini yükseltecek ürünler ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Evcil hayvan edinmek isteyenler, evcil hayvanları olanlar özellikle hafta sonunda Fuara İzmir’e koştu.

Uzun Tüylü Köpeklerde Tüy Bakımı, Pozitif Köpek Eğitimi Nedir?, Şecereli Kedi Yetiştiriciliği Nedir?, Köpeklerde En Yaygın Davranış Problemleri, Köpeklerde Beden Dilinin Önemi, Veteriner Hekimler İçin Pozitif Eğitimin Yeri ve Önemi, Meslek Olarak Profesyonel Pozitif Köpek Eğitmenliği konularında eğitim seminerleri uzmanlar ve İzmir Veteriner Hekimler Odası tarafından gerçekleşti.

SHOWLAR NEFESLERİ KESTİ..

Ego, Müdür ve Yetenek Sizsiniz yarışmasında da finalist olan Tarçın şovlarını sergiledi. Grooming Creative Show, İzmir Emniyet Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi Show, Pet Fashion Show 2020 Defilesi hayvan severlerin en fazla ilgi gösterdiği showlar oldu.

Alfa Kedi Irkları Koruma ve Denetleme Derneği, En Minnoş Kedi, En Güzel Tüylü Kedi, Kedi Moda Show ve En Güzel Gözlü Kedi Yarışmasını düzenledi. 3. Pet Grooming Yarışması ziyaretçileri ve yarışmacıları heyecanlandırdı.

Evcil hayvan severler PET İZMİR’in sunduğu renkli dünyanın büğüsüne kapıldı. Akvaryumlarda denizin derinliklerinden kesitler sunuldu. Birbirinden renkli gökyüzünün müdavimleri kanatlı hayvanlar ziyaretçileri kendisine hayran bıraktı.

Doğa ve hayvan sevgisini küçük yaşlarda evlatlarına aşılamak isteyen çok sayıda aile çocuklarıyla birlikte Fuar İzmir’deki PET İZMİR’e katıldı..

Kaynak-İz Gazete

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com