Ana sayfa » Güncel » “KORONA VİRÜSÜ, DÜNYA NÜFUSUNU 500 MİLYONA İNDİRME PROJESİ!”

“KORONA VİRÜSÜ, DÜNYA NÜFUSUNU 500 MİLYONA İNDİRME PROJESİ!”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Corana Virüsünün yayıldığı, Wuhan eyaletinde bir füze parçasının bulunmuş olması, Virüse yakalanan ilk hastanın ,Virüsün yayıldığı idda edilen Açık hayvan pazarına hiç uğramamış olması, kafaları karıştıran bir başka şüpheli durumu doğurmuştur.

Çin halkı 5000 yıllık geleneği itibari ile ,Yarasa ve Yılan gibi Hayvanları gıda olarak tüketmektedir. Çin Halkı’nın büyük çoğunluğu ve özelliklede kentli kesim böyle bir tüketim alışkanlığına sahip değildir. Hayvanlar’ın tüketimi kırsal kesimde yaşayan halkların geleneksel alışkanlığıdır.Dolayısıyla 5000 yıldır salgına neden olmayan Yılan tüketimi, günümüzde büyük bir salgına neden oluşu , tirajikomik bir durum oluşturmaktadır.

Corana Virüsü’nün Çin menşeili ve yabani Hayvan tüketiminden kaynaklı olduğu algısı batı medyası tarafından özellikle yayılmaktadır. Çin devleti ve Ekonomisi bu algı operasyonu ile özellikle hedef seçilmiştir.

Bu biyolojik Labratuar Virüsü’nün yayılması hangi ülke ve sınıfların çıkarınadır?

ABD – ÇİN ticaret savaşının son bulduğu bu süreçte, Trump Yönetimini savaşa zorlayan Neo-con sermaye grupları , Çin ile yapılan antlaşma ile avuçlarını yalamışlardır. Neo-Con’ cu grup ABD -İran savaş gerilimininde baş sorumlusudur.

Dünya Nüfusunu azaltma Projesi!

İddalara göre Rockfeller ailesi tarafından oluşturulan ve Dünya sağlık Örgütü, Birleşmiş Milletler ve Rockefeller ailesininin kurumsallaştırmış olduğu ,Dünya Nüfusunu azaltma vakfı , Üremeyi durdurma ve azaltma perspektifi ile ortaya çıkmıştır.

Dünya Nüfusunu 500 milyona düşürmeyi hedefleyen vakıf, 2100 yılında Dünya Nüfusunun 11 milyara ulaşacağını ve bu hızlı artışın dünyayı yok oluşa götürdüğünü İddia etmektedir.

Bu vakfı daha sonra ,Dünyanın en zengin ailesi olan Gates’ler dahil olmuştur. Microsoft’un kurucusu olan Bill Gates İngilizcesi Gavi Aliance olan vakfın başkanlığını sürdürmektedir.

Dünya’yı kurtarmak şiarıyla yola çıkan Gavi Alliance ,Dünya Nüfusunu 500 milyona düşürmek istemektedir. Dünyanın gelişmiş beyaz Irkı ve Batının ayakta kaldığı yeni dünya düzeni!!!

ABD sermaye iç savaşları derinleşerek gelişmektedir. Neo-Con sermaye (Burjuva) sınıfına karşı Küreselleşmeciliği dayatan sermayenin savaşı hızla büyümektedir. Neo-Con sermayeyi Bill Gats ve Rockefeller ailesi gibi büyük sermayedarlar temsil ederken, Rothschild Ailesi ve Yeni teknolojik zenginler Küreselleşmeciliği savunmaktadır.

Microsoft’un kurucusu Bill Gates ,2 yıl önce söyleşi yaptığı bir tıp dergisinde, 10 yıl içinde bir Virüsü’nün yayılacağını ve 30 milyon insanın öleceğini vurgulamıştı. Gati Allience ( Dünya Nüfusunu 500 milyona düşürme vakfı) vakfının başkanı Bill Gates’in açıklamaları çok manidardır.

Corana Virüsü’nün yayılışından bir hafta sonra ne tesadüftür ki, Çift sarmallı DNA özelliğine sahip Corana Virüsü için ABD sağlık bakanlığı ,tanıma sağlayacak cihaz üretmiştir.

Nijerya ve Çin’de yayılan virüsler Uluslar arası sermayenin bir bölümü tarafından ,Dünya Nüfusunu azaltmak ,Biyolojik silahları denemek ve ticareti( Ekonomiyi) kontrol etmek için bilinçli olarak yayılmıştır. Sars, Kuş gribi , Mers ve Corana virüsleri ne gariptir ki Balkanlar’ı geçmeden hep durdurulmuştur.

Dünya Halklarına ,Yoksullara, İşçi sınıfına ve gelişmekte olan ülkelere karşı yürütülen algı kampanyasına ve savaşına alet olmayalım..

Kaynak-Demokrat Press

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com