Ana sayfa » Yerel » KÜLTÜR MAHALLESİ MUHTARI, ALT GEÇİTLER İÇİN İMZA TOPLUYOR..

KÜLTÜR MAHALLESİ MUHTARI, ALT GEÇİTLER İÇİN İMZA TOPLUYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa-Kültür Mahallesi Muhtarı Muharrem Şen, mahallesinde bulunan iki alt geçidin bakım ve onarımının yapılması için Kaymakamlığa iletilmek üzere imza kampanyası başlattı. Deneyimli Muhtar kampanya ile ilgili şunları söyledi;

“Alt geçitler sorunu uzun bir süredir devam ediyor. Minibüs Duraklarının yanında bulunan altgeçidin çatı malzemesi dağıldığı ve üst tarafında bulunan logar sürekli tıkandığı için her yağmurda içerisini sel basıyor, ve geçit kullanılamaz hale geliyor.

Aydınlatma lambaları devamlı olarak kimliği belirsiz kişilerce kırılıyor ve içerisi zifiri karanlık hale getiriliyor.

Lambaların kırılmasının nedeni de bu zaten. Karanlıktan yararlanıp tacizde bulunmak. Geçtiğimiz günlerde Mahalle sakinlerimden bununla ilgili şikayetler aldım. Genç kızlar tacize uğramış.

Yine motorlu kuryeler ve gençler motosikletle geçidi kullanıyorlar. Egzozlardan çıkan gaz direkt olarak o anda oradan geçmekte olan vatandaşın ciğerlerine doluyor ve sağlıklarını etkiliyor. Bunu önlemenin tek yolu geçitlerini giriş ve çıkışlarına Mobese sistemiyle bağlantılı kamera sistemi yerleştirilmesi.

Aslında bunu çok uzun bir süredir dile getiriyoruz, ancak bugün kadar başarılı olamadık. Bir hafta süresince toplanacak imzaları Kaymakam beye takdim edeceğim.

İnşallah bu kez hem bakım-onarım hemde kamera konulmasına yönelik bir resmi irade tecelli eder ve böylelikle bu sorun giderilmiş olur..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com