Ana sayfa » Güncel » İLK KORONA VİRÜS VAKASI, İZMİR’DE RAFLARI BOŞALTTIRDI!

İLK KORONA VİRÜS VAKASI, İZMİR’DE RAFLARI BOŞALTTIRDI!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye’de ilk corona virüsü vakasının tespit edildiğinin açıklanması üzerine insanlar önlem almaya başladılar. Yetkililerin bir vakanın görülmesinin virüs salgını anlamına gelmeyeceğini açıklamasına rağmen vatandaşlar gıda, temizlik ve dezenfektan maddeleri stoklamaya başladılar. 

Marketlerde ortaya çıkan görüntüler ise şaşkınlık verici düzeyde. İzmir Bostanlı’da bulunan bir Migros’ta çekilen fotoğrafta gıda, temizlik ve dezenfektan maddelerin olduğu rafların tamamen boşalmış olduğu görülüyor. İzmir dışında birçok şehirde de insanların, virüs salgını ihtimaline karşı önlem almak için marketlere yöneldikleri görülüyor.

 Türkiye’nin dört bir tarafından çekilen fotoğraflar diğer marketlerin durumunun da benzer olduğunu gösteriyor. Özellikle İzmir ve İstanbul gibi büyük şehirlerdeki marketlerde gıda ve temizlik malzemelerinin bulunduğu raflar boşaldı.

Uzmanların kolonyanın virüsten korunma önlemlerinde işe yarayacağını söylemesi üzerine kolonya üreticisi Eyüp Sabri Tuncer’in Ankara Ulus’ta bulunan mağazası önündeki sokağa taşan kuyruklar, sosyal medyada gündem oldu. BİM, A101 ve ŞOK gibi marketlerde kolonya stoklarının tükendiği iddia ediliyor..

Kaynak-Webtekno

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com