Ana sayfa » Güncel » MENEMEN-KOYUNDERE, ALOSBİ KAVŞAĞI ARASINDAKİ YOL, BELLİ SAATLERDE AĞIR VASITALARA KAPATILDI..

MENEMEN-KOYUNDERE, ALOSBİ KAVŞAĞI ARASINDAKİ YOL, BELLİ SAATLERDE AĞIR VASITALARA KAPATILDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Menemen Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde toplantı yapıldı. Toplantıya, Menemen Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği, Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü, Menemen Jandarma Komutanlığı, Menemen Şoförler Odası Başkanı, Menemen Ticaret Odası Başkanı, Menemen Kamyoncular ve Kamyonetçiler Odası Başkanı  ile İzmir Ticaret Odası 45. Meclis Komitesi katıldı.

Toplantıda, Menemen-Koyundere Kavşağı ile Aliağa Alosbi Kavşağı arasında kalan kısmın; “Tehlikeli Madde taşıyan araçlar ile kamyon çekici türü araçların kapatılmasına uygun görüldüğü bildirildi.

MAĞDURİYET YARATABİLİR DENİLDİ..

Ancak bu kararın, tüm ağır taşıtların Otoyola yönlendirilmesinin, kamyoncu ve ağır taşıt esnafını mağdur edeceği ve denetimin sağlıklı yapılamayacağından dolayı UKOME benzeri bir kararla , Menemen-Koyundere Kavşağı ile Aliağa Alosbi arasında kalan, 550-09 İzmir-Çanakkale Devlet Karayolunun;

Sabah 07:00-09:90 saatleri arasında her iki yönde

Akşam 17:00-19:00 saatleri arasında her iki yönde, kamyon, tanker, çekici vb. ağır taşıt kullanımına kapatılması, diğer saatlerde bu araçların karayolunu kullanabilmeleri hususu komisyonca değerlendirilmesi konusunda, oy birliğiyle karar alınmıştır denildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com