Ana sayfa » Güncel » KILIÇDAROĞLU SUSTURULDU MU?

KILIÇDAROĞLU SUSTURULDU MU?

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Konu, İDLİB’te Askerlerimizin şehit edilmesi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü CHP’li Milletvekillerine “Mecliste acil toplanacağız, Genel Başkanımız sunum yapacak..” diye çağrı yapılıyor. Yurdun dört bir yanında bulunan Vekiller,acilen bulundukları yerden ayrılıyor ve Ankara’nın yolunu tutuyor.

TBMM’de bulunan CHP Grup Toplantı salonunda kapalı toplantı başlıyor. Vekiller Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun sunum yapmasını beklerken, kürsüye Özgür Özel çıkıyor, İDLİB’te yaşanan olayları anlatmaya başlıyor. Konuşmasının en can alıcı kısmı ise Özel’in kayıp sayısını yüzlerle ifade etmesi oluyor. Vekiller verilen sayı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Özel konuşma yaparken, Vekilleri toplayıp asıl bu sunumu yapması gereken Kılıçdaroğlu nerede diye sorarsanız?

Vekillerin arasında oturmuş anlatılanları dinliyor.

Dışarıda bekleyen çok sayıda gazeteci Kılıçdaroğlu’nun içeride ne konuştuğunu merak ediyor ve açıklama bekliyor.

Özgür Özel’in ardından birkaç Vekil daha konuşma yapıyor ve kapalı grup toplantısı sona eriyor. Toplantıya katılan Vekiller şaşkın bir vaziyette geldikleri gibi geri dönüyor.

Konuyu anlatan ve aynı zamanda o toplantıya katılan kaynağım olan Milletvekiline soruyorum.

Peki, Kılıçdaroğlu neden sustu?

Cevap şöyle;

Bizler konuşmasını, sunum yapmasını bekliyorduk. Geçti vekillerin arasına oturdu ve sadece dinledi. Birileri mi susturdu, yoksa tehdit mi edildi inanın bir anlam veremedik.

Susturuldu derken. Nasıl yani?

Bakın olay çok ciddi. İdlib’te şehit olan onlarca askerimiz var ve Genel Başkan acil sunum yapacak deniliyor. Gidiyorsunuz Genel Başkanımız suskun, tıpkı bizler gibi oturmuş olan biteni dinliyor. Oysaki bu gibi acil toplantılarda Genel Başkan konuşur bizler dinlerdik. İnanın bu suskunluğa Özgür Özel bile şaşırdı. Orada bulunan çok sayıda Vekil de bu suskunluğa anlam veremedi. Aklınıza acaba birileri bir şey mi söyledi, neden sustu sorusu geliyor?

Bunları parti içerisinden normal bir CHP’li söylese, tereddütle yaklaşır ve acaba dersiniz?

Ancak bu iddiaları dile getiren, o kapalı toplantıya katılan ve Kılıçdaroğlu’na da oldukça yakın olan bir Vekil olunca, ortada ciddi bir sorun olduğu aşikâr.

Ayrıca Ülkenin adeta sırat köprüsünden geçtiği şu günlerde, Ana Muhalefetin ortalarda gözükmemesi, acaba Kılıçdaroğlu’nun bu suskunluğundan kaynaklı olabilir mi?

Zaman en büyük ilaç. O nedenle iyisi mi bekleyip görelim..

İdlip’te yaşamlarını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Umarız bir daha tekrarı yaşanmaz..

Ege’nin Sesi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com