Ana sayfa » Güncel » İzmir Bakırçay Üniversitesi Desteği ile Girişimcilik Maratonu Gerçekleştirildi..

İzmir Bakırçay Üniversitesi Desteği ile Girişimcilik Maratonu Gerçekleştirildi..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Bakırçay Üniversitesi Seyrek Yerleşkesinde sosyal imkânların bol olduğu bir ortamda University4Society İzmir Girişimcilik Kampı oldukça verimli bir şekilde gerçekleştirildi.

Katılımcıları arasına İzmir Bakırçay Üniversitesini de katan Girişimcilik Maratonu University4Society  4. Yılında 70’ten fazla üniversitede düzenleniyor. İzmir Bakırçay Üniversitesi etkinliğe katılım için 20 farklı üniversiteden 200’ün üzerinde başvuru aldı.

Üniversitenin Fikir Geliştirme Topluluğu (IdeaDevCo) tarafından organize edilen etkinlikte, 17 ekip ile başlayan serüvende, ilk günün sonunda  9 ekip ilk turu geçmiştir. Seçilen ekipler, 48 saat süren aralıksız maraton nihayetinde, jüriye sunumlarını yaparak geliştirdikleri iş modellerini sergilediler.

Jüri tarafından belirlenen 3 ekip ise Türkiye Büyük Finali’ne katılmaya hak kazandı. Türkiye’nin farklı noktalarından gelen öğrencilerin oldukça nitelikli bir eğitmen ve mentor kadrosuyla gerçekleştirdiği etkinliğin başarılı geçmesiyle İzmir Bakırçay Üniversitesi öğrencileri ve organizasyon ekibi emeklerinin karşılığını aldılar.

Üniversite öğrencilerinin bu güzel etkinlikte ortaya çıkardıkları yaratıcı fikirler geleceğe umutla bakma fırsatı sundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com