Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK; “SARI ÖKÜZÜ VERDİK AMA KIDEMİ VERMEYECEĞİZ!”

ÖZÜPAK; “SARI ÖKÜZÜ VERDİK AMA KIDEMİ VERMEYECEĞİZ!”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği meşru istek ve taleplerini her platformda dile getiriyor. Dernek tarafından Twitter’da “#KıdemİçinEYTdeBirleşmeZamanı” etiketine gönderdikleri mesajlarla çağrıda bulunuldu.

EYTSYDD’nin yaptığı paylaşımda, “İş yasasındaki iş güvencesi hükümleri yetersiz. Şimdi de; işçinin tek güvencesi olan “Kıdem Tazminatı”na göz diktiler. Yıllarımızın emeği, hayat garantimiz “Kıdem Tazminatı” kırmızı çizgimizdir.” ifadeleri yer aldı.

Derneğin İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak’ın paylaşımlarında ise, “Son kale Kıdem için birleşiyoruz. Kıdemime dokunma! Sarı öküzü verdik ama kıdemi vermeyeceğiz.

Haklı davamızda EYT SYD Dernekleri her zaman hak aramak için yan yana omuz omuza olmaya devam edecektir HAKLIYIZ VE EYT KAZANACAK. Sen, ben, o yok, biz varız inanırsak her şeyi değiştiririz.

Bugün önemli bir gün haklılığımız er geç ortaya çıkacaktır bireysel kaygılar kişisel menfaat gözetmeden mücadeleye devam ediyoruz” ifadeleri yer aldı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com