Ana sayfa » Güncel » MÜDÜR AŞKIN,”AYLAN BEBEK OPERASYONU” İÇİN ALİAĞA POLİSİNİ TEBRİK ETTİ..

MÜDÜR AŞKIN,”AYLAN BEBEK OPERASYONU” İÇİN ALİAĞA POLİSİNİ TEBRİK ETTİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü, İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretiyle Mücadele Şube ekiplerince müştereken yürütülen “Aylan Bebek” operasyonu ile göçmen kaçakçıları büyük bir darbe aldı.

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, operasyonda emeği geçenleri personeli tebrik etmek amacıyla Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret etti.. Operasyon bağlamında daha önce 21 şüphelinin yakalandığını ifade eden Aşkın, operasyonla ilgili şu bilgileri paylaştı;

“Daha öncede ara yakalamalarla 21 şüpheliyi yakalamıştık biz bu operasyon çerçevesinde. Bugünkü 60 gözaltı ile de toplam 81 şüpheli elimizde şu anda. Herhalde bu zamana kadar yapılmış en kapsamlı operasyonlardan birisi.

30’dan fazla olayın şüphelisi olduğunu biliyoruz bu şahısların. Güzel bir çalışma oldu. Arkadaşlarımızı tebrik etmek için buraya geldik. Cumhuriyet Başsavcılığımız, Aliağa Emniyet Müdürlüğümüz, Merkez Göçmen Kaçakçılığı Şubemiz hepsi titizlikle çalıştı ve büyük bir başarı elde ettiler.

“Terör nasıl ki insanlığa kast eden bir suçsa, uyuşturucu nasıl ki insanlığa kast eden bir suçsa, aynı şekilde göçmen kaçakçılığı da insanlığa kast eden bir suçtur. Geçtiğimiz günlerde küçük bebekler bizim kentimizde de öldü bu yüzden ne yazık ki. Çok üzüldük hepimiz. Bir daha olmasın diye bu çalışmayı yaptık.

Bu çalışmada yakaladığımız şüphelilerin tamamı Türk vatandaşı. Şu an 60 şüpheli elimizde. Sadece Ege ve Kuzey Ege değil, Akdeniz’e kadar olan bölgede bu işi yapıyorlar. Onların tamamını yakalamış olduk” ifadesinde bulundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com