Ana sayfa » Siyaset » YÜCEL; “HALKIN GERÇEKLERİYLE YÜZLEŞMEYE CESARETİ VARSA BUYURSUN GELSİN..”

YÜCEL; “HALKIN GERÇEKLERİYLE YÜZLEŞMEYE CESARETİ VARSA BUYURSUN GELSİN..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, İzmir’de hafta sonu açılışını yapacağı Kuzey Ege Otoyolu’na davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir davet de CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda, kendisini eleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt vermiş ve CHP Lideri’ni İzmir’de gerçekleştireceği Kuzey Ege Otoyolu açılışına davet etmişti.

Erdoğan Grup Toplantısı’nda, ” Biz kurulduğumuzdan beri milletimizin karşısına hizmetlerimizle, başarılarımızla, icraatlarımızla, başarılarımızla çıktık. Şimdi de aynını yapıyoruz. İstersen hafta sonu İzmir’deyiz, orada bir açılış yapacağız. Sende İzmir milletvekilisin, açılışa davet edeyim bu heyecana sende ortak ol” ifadelerini kullanmıştı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Cumhurbaşkanı’nın bu ifadeleri üzerine bir açıklama yaptı. Açıklamada Erdoğan’a bir çağrı yapan Yücel, Erdoğan’ı halk pazarına davet etti.

‘HALK PAZARINA DAVET’

Yücel sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu, geçiş garantisi verildiği ve fahiş rakamlar belirlendiği için milletin geçemediği, sadece yolu yapanların “yolunu bulduğu” yeni bir yol açılışına davet eden Sayın Erdoğan’ı, yapılan her yol ve köprü sonrasında, daha da yoksullaşan ve AKP iktidarının “geçim garantisi” vermediği halkımızın sesine kulak vermeye, kendi seçeceği bir halk pazarına davet ediyorum. Gerçekleri görmeye ve duymaya, halkın gerçekleriyle yüzleşmeye cesareti varsa, buyursun gelsin..”

Kaynak-İz Gazete

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com