Ana sayfa » Yerel » OĞUZHAN; “MESLEK HASTALIKLARI HASTANESİNİN YERİNE GİTTİK, HARİKULADE!”

OĞUZHAN; “MESLEK HASTALIKLARI HASTANESİNİN YERİNE GİTTİK, HARİKULADE!”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, seçimlerden önce Çaltılıdere’de temeli atılan Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi ile iligli açıklama yaptı. Oğuzhan şunları söyledi;

“İlçemize, ilimize güzel İzmir’imize reva görülen yatırım bu. Dün iktidar partisi vekillerinden bir tanesinin “İzmir hak ettiği yatırımlara bizimle kavuştu” diye bir demeci vardı. Biz de sizler için bu yatırımlardan bir tanesini yerinde gördük; harikulade!.

Vekilimiz Kani Beko ile seçime 10 gün kala davul zurnayla büyük bir şaşa ile sözde temeli atılan adı Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi olan yere gittik. Gördüğünüz üzere her şey ortada, bir yılda değişen hiçbir şey yok. Takdir halkımızındır.

Her ne kadar seçim yatırımı olsa da yılda yaklaşık bir milyon emekçinin meslek hastalıklarına yakalandığı ülkemizde ve sanayi bölgesi olmamız neticesinde acil ihtiyaç olan bu hastanenin bir an önce yapılması için ilgili kurumların harekete geçmesini diliyor ve konunun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com