Ana sayfa » Siyaset » İLÇE BAŞKANLARI YÜCEL’DEN, SOYER İLE KOORDİNASYON TALEBİNDE BULUNDU..

İLÇE BAŞKANLARI YÜCEL’DEN, SOYER İLE KOORDİNASYON TALEBİNDE BULUNDU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel kongreden sonra ilçe başkanlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Basına kapalı gerçekleşen toplantıya 30 ilçe başkanının tamamı katıldı.

Toplantıda ilçe başkanlarının İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’e koordinasyon konusunda sitemde bulundukları öğrenildi. İlçe başkanları ile Büyükşehir arasında iletişim kopukluğunun giderilmesi için ilçe başkanlarının Başkan Tunç Soyer ile görüşmek istedikleri ifadesinde bulunuldu.

Bir başka sıkıntının ise istihdam konusunda yaşandığı ifade edildi. İlçe başkanları bu konuda da çıkan sıkıntıları toplantıda paylaştılar.

ÇALIŞMALARI MAHALLELİDEN ÖĞRENİYORLAR!

İlçelerde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan ilçe başkanlarının haberdar olmak istediği belirtildi. Toplantıda ilçe başkanları belediye tarafından yapılan çalışmaları vatandaşlardan yada köylülerden duyduklarını sitemkar bir dille belirttiler.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’de ilçe başkanlarından mahalle bazlı çalışmalar yapmalarını istedi. Yapılacak olan çalışma ile birlikte aktif olmayan üyelerin partisel çalışmaları katılması sağlanacak..

Kaynak-Ege’nin Sesi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com