Ana sayfa » Siyaset » CHP İZMİR GENÇLİK KOLLARI; “AKP’NİN ÜZERİNDE GENÇLERİN AHI VAR..”

CHP İZMİR GENÇLİK KOLLARI; “AKP’NİN ÜZERİNDE GENÇLERİN AHI VAR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP İzmir Gençlik Kolları ‘FETÖ-AKP Bağı’ adlı bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasına CHP İzmir Milletvekilleri ve ilçe başkanlıkları da katılım gösterdi. CHP’li gençler basın açıklamasıyla geçtiğimiz gün AKP’li gençler tarafından yapılan açıklamaya cevap verdiler.

“AKP’NİN ÜZERİNDE GENÇLERİN AHI VAR”

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen basın açıklamasını CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Uyan okudu. CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Uyan konuşmasında AKP’lilere sorular sorarak: “Bilal oğlana anlatır gibi anlatacağız. Çünkü yine kandırılmasınlar. Kandırıldıklarında olan yoksul halka oluyor. Fakat onların zenginlerine hiçbir şey olmuyor. CHP Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu FETÖ’nün siyasi ayağının kim olduğunu açıkladı.

Dünde burada bazı gençler kendi siyasi partilerindeki geleceklerini düşünerek berbat bir açıklama gerçekleştirdiler. Şimdi sizlerin vicdanına soruyorum. 397 yılla yargılanan Aziz Kocoğlu mu yoksa FETÖ’ye methiyeler düzen AKP’li Binali Yıldırım mı FETÖ’cüdür? Dönemin Adalet Bakanı’nın söyledikleri de ortadadır.

Çete değil diyor Bekir Bozdağ! Peki Bekir Bozdağ mı yoksa bu ülkede Erzincan’da savcılık yapan ve FETÖ’nün kumpasına uğrayan parti meclis üyemiz İlhan Cihaner mi? Dönemin AB Bakanı Egemen Bağış FETÖ okullarına övgüler yağdırmıştı. Fakat Genel Başkan Yardımcımız Tuncay Özkan FETÖ’nün kumpaslarıyla hapis yattı. AKP’nin kurucusu Bülent Arınç “Fetullah Gülen siyaset üstü” bir adam demedi mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da “Ne istediniz de vermedik” demedi mi? Zamanın CHP Grup Başkanvekili ve şimdiki Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu Deniz Feneri olayının üzerine giderken “Ülkeyi ve devleti cemaatlere peşkeş çekmeyin” demedi mi? Şimdi size soruyorum kim FETÖ’cü oluyor. AKP’li genç kardeşlerime sesleniyorum. Sizin partinizin üzerinde ah var. Sizin partiniz döneminde sınav soruları çalındı ve binlerce gencin ahı var” dedi.

“FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞI RECEP TAYYİP ERDOĞAN”

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Uyan Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun sözlerini aktararak: “Bu ülkeye kaç tane sağlık müdürü atadınız? Ve şuan kaç tanesi FETÖ’den içeride? Bu ülkenin Şeker Fabrikaları ve Tüpraş gibi değerlerini FETÖ şirketleri üzerinden kimlere sattınız? Bunların hesabını vereceksiniz.

Kendi partisinin il binasının hangi FETÖ tutuklusundan alındığını bilmeyen genç kardeşlerime sesleniyorum! Oturduğunuz koltukta sizden önce hangi FETÖ’cü oturuyordu. Bu ülkenin her karışına FETÖ’cüleri soktular. Bu dediklerime cevap veremeyeceksiniz. Dün FETÖ’ye teslim ediyordunuz bu ülkeyi şimdi de başka cemaatlere teslim ediyorsunuz.

Genel Başkanımız FETÖ’nün siyasi ayağını açıkladı. Tutuklamazsanız namertsiniz. Bende buradan açık yüreklilikle söylüyorum. Genel Başkanımızın bütün sözlerini tekrar ederek söylüyorum. FETÖ’nün siyasi ayağı Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi..

Kaynak-Ege’nin Sesi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com