Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK; “BUNDAN SONRAKİ HEDEFİMİZ, 3 MİLYON, 5 MİLYON İNSANIN TOPLANDIĞI MİTİNGLER YAPMAK..”

ÖZÜPAK; “BUNDAN SONRAKİ HEDEFİMİZ, 3 MİLYON, 5 MİLYON İNSANIN TOPLANDIĞI MİTİNGLER YAPMAK..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Derneği İller Koordinatörü Alper Özüpak, derneğin bundan sonraki hedefinin 5 milyon insanın bir araya geldiği mitingler yapmak olduğunu söyledi. Özüpak şu açıklamalarda bulundu;

“Bizi susturmaya çalışıyorlar ama biz susmayacağız. Maalesef bizimle temasa geçmekten korkuyorlar. AKP’li milletvekilleri sokakta gezemiyor. Onlar sokakta gezerken 10 kişiden 2-3’ü EYT’yi soruyor. Onlarla yapılan özel görüşmelerde bunu anlatıyorlar bize. 

“AKP’Lİ MİLLETVEKİLLERİ BİZİMLE GÖRÜŞMEKTEN İMTİNA EDİYOR”

EYT’nin her yerden çıktığını, hayatın her alanında var olduğunu görüyorlar. AK Partili milletvekilleri bizimle temasa geçmekten imtina ediyorlar. Ne randevu veriyorlar bize nede görüşmek istiyorlar. İnsana yönden bakıldığında EYT’lilerin haklarının verilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

“EYT BUGÜN TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE VAR”

EYT’nin büyük bir oy potansiyeli var. AK Partinin bu potansiyeli neden ellerinin tersiyle ittiğine anlam veremiyoruz. Dün örgütlü değildik bugün Türkiye’nin her yerinde EYT’li var ve sesimizi duymaya başladılar.

“BİZ SİYASET YAPMIYORUZ, SADECE HAKLARIMIZI İSTİYORUZ”

Biz EYT’liler olarak haklarımızı alacağımızı kesinlikle biliyoruz buna inanıyoruz. Cumhurbaşkanımıza EYT’lilerin hakkını vermeyeceğim dedirtmekle bile büyük bir iş başardığımıza inanıyoruz. 1.860.000 kişiyi Maltepe’de topladığımızda sadece 1 derneğimiz vardı. Şu anda 21 derneğimiz var, 6 derneğimiz kurulmak üzere, 30 tanede temsilciliğimiz var. Yani toplam 60 ilde örgütlüyüz.

“HEDEFİMİZ 5 MİLYON İNSANIN BİR ARAYA GELDİĞİ MİTİNGLER YAPMAK”

Dün bir dernekle bu çalışmaları yaparken bugün 60 ilde insanlara dokunmakta ve tüm arkadaşlarımıza çalışmalarımızı iletip onların da alanlarda çalışmasını sağlamaktayız. Bundan sonraki hedefimiz 3 milyon, 5 milyon insanın toplandığı mitingler yapmak. Biz siyaset yapmıyoruz ve hakkımızdan başka hiç bir şey istemiyoruz..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com