Ana sayfa » Spor » FOÇA’LI KARATECİ KARDEŞLERDEN BAŞARILI TURNUVA..

FOÇA’LI KARATECİ KARDEŞLERDEN BAŞARILI TURNUVA..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye Karate Federasyonun faaliyet programında yer alan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aydın Karate İl Temsilciliği ve Kuşadası Belediyesi’nin katkıları ile 09 Şubat 2020 tarihinde Aydın Uğur İnan kapalı spor salonunda gerçekleştirdiği İller arası Kuşadası Karate turnuvası sona erdi.

Turnuvaya, Aydın, Burdur, Denizli, İzmir, Uşak, Muğla ve Uşak’ tan katılan karateciler gün boyu yapılan müsabakalarda kata ve kumite kategorilerinde yarıştı. 300 sporcunun katılım gösterdiği turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri Türkiye Karate Federasyonu Aydın İl Temsilcisi İrfan Yiğit tarafından verildi.

T.Erol Fight Aliağa Taner Erol ve Foça Karate Kudret Yüksel desteği ile hazırlanan minik karateci kardeşlerden Kerem Çağatay Yüksel 2013 bay ferdi kata 2. gümüş madalya, Kaan Yüksel 2009 bay ferdi kata 3. bronz madalya, 2009 bay kumite + 50 kilo 1. altın madalya ve katılım kupası alarak turnuvayı tamamladı.

Turnuvada hakem olarak görev alan minik sporcuların babası ve antrenörü Kudret Yüksel manevi değeri yüksek turnuva da başarı gösteren sporcularına teşekkür etti…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com