Ana sayfa » Güncel » ÇELİK; “ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAMIŞTIR..”

ÇELİK; “ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAMIŞTIR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezi’nde AKP MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik’in açıklamalarının satır başları şöyle oldu:

Göçe engel olmak amacıyla TSK üzerine düşen görevi yerine getirmektedir. İdlib’de gözlem noktalarının görevi rapor etmek ve gözlem etmektir. Astana ve Soçi çerçevesinde meşru bir yapı olarak bulunmaktadır. Rejim’in sistemli şekilde saldırıları söz konusudur. Hedefler ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiştir.

Şehitlerimizin kanı yerde kalmamıştır. Karşı tarafa verilen zayiat kat ve kat fazladır. Silahlı kuvvetlerimiz gereken bilgileri açıklayacak. Gelişmeler yakın bir şekilde takip ediliyor. Cumhurbaşkanımız gerekli talimatları vermiştir.

‘GÖZLEM NOKTALARINDAN ÇEKİLME SÖZ KONUSU DEĞİLDİR’

Rejim şimdiye kadarki mutabakatları ihlal etmektedir. 3 Şubat’ta saldırıların önlenmesi için Türkiye takviye göndermişti ve ateş edilmişti, şehitlerimiz vardı. Gerekli karşılık o zaman verilmişti. Rejim tüm mutabakatları gözardı etmiştir. Herhangi bir gözlem noktasından çekilme söz konusu değildir.

Aziz milletimizin içi rahat olsun, her türlü karşılık verilecektir. Son takviyeler de yapılmıştır. Son takviyeler Türkiye’nin kararlılığını göstermiştir. Oradaki TSK unsurları kendilerine yapılacak saldırıya fazlasıyla karşılığını verebilecek bir güçtedir.

Muhalefetten bazıları sınırlarımızın dışında ne işi var diye. Daha öncede gördük. Sınır dışımızdan kendi illerimize nasıl saldırı olduğunu. 30 kilometrelik derinlik sınırlarımızın korunmasını sağlamaktadır.

Terör bölgesini buradan uzak tutmaktadır. Türkiye herhangi bir pozisyon almayacak kararlılıkla devam edecektir. Burada kimsenin toprağında gözümüzün olmadığını, sınır güvenliğimizi korumak olduğunu, terörle mücadele olduğunu bir kez daha belirtmek isteriz..

Kaynak-Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com