Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’NIN BEBEKLERİ İÇİN; “PARADİSE BABY SPA&CARE” HİZMETE AÇILDI..

ALİAĞA’NIN BEBEKLERİ İÇİN; “PARADİSE BABY SPA&CARE” HİZMETE AÇILDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’nın tek bebek spa merkezi, Paradise Baby Spa&Care hizmete açıldı. Kültür Mahallesi İstiklal Caddesi no 8/1’de hizmet verecek olan merkezin sahibi ve yöneticisi Ayşe Doğanay ile konuştuk..

-Ayşe Hanım hayırlı olsun. Bize biraz Paradise Baby Spa&Care’den bahseder misiniz?

“HİDROTERAPİLİ KÜVETLERİMİZLE HİZMET VERECEĞİZ. PATENTİ SADECE BİZDE OLAN, SÜT BANYOSU PAKETİMİZDE VAR”

“Merkezimizde sıfır ile 36 ay arasında bebeklere hizmet vereceğiz. 2 adet küvetimiz bulunmakta. Küvetlerimizin ikisi de hidroterapili. Ayrıca patenti sadece bizde olan süt banyosu hizmeti vereceğiz. Dileyen aileler süt banyosu paketini de tercih edebiliyorlar. Süt banyosu özellikle kış aylarında bebeklerin hassas ciltlerini nemlendirmek için en doğal ve en saf nemlendirici. 

“BEBEKLERİN YÜZMESİNİ SAĞLIYOR, ONLARI DAHA AKTİF HALE GETİRİYORUZ”

Bununla birlikte hidroterapili havuzlarda bebeklerimizin yüzmesini sağlıyoruz. Bu, kan dolaşımı, uyku bozuklukları, sindirim sistemi sorunlarından olan gaz sancılarına çok iyi geliyor. Bebeklerimiz küvette yüzdükten sonra hidroterapiyi çalıştırmaya başlıyoruz. Bu da bebeklerin daha aktif hale gelmesini sağlıyor. Aslında her bebek yüzme refleksiyle doğuyor. Bizde bunu burada pekiştirip aktif hale getiriyoruz. Bir müddet sonra bebeklerimiz suyun içinde çok daha rahatlıyor ve aktif hareketler sergilemeye başlıyor. “

-Küvetin içindeki suyun bir özelliği var mı, varsa nedir ?

“SUYU 3 KEZ FİLTRELEDİKTEN SONRA PH DERECESİNİ BEBEK CİLDİ İÇİN EN UYGUN HALE GETİRİYORUZ”

“Suyumuz 3 adet arıtıcı filtreden geçiyor. PH derecesini ayarlandıktan sonra o şekilde küvetlere alıp bebeklerimizle buluşturuyoruz. Yani suyun kalitesini bebeklerimizin sağlığı için en uygun hale getiriyoruz. Bebeğin durumuna göre 45 dakika ile 1 saat arasında küvette kaldıktan sonra bebeklerimize masaj yapıyoruz. 

BEBEKLERİMİZE, TATLI BADEM YAĞI VE SUSAM YAĞI GİBİ DOĞAL YAĞLARLA MASAJ UYGULUYORUZ”

Burada masaj hizmetimiz de var. Masajımızı, tatlı badem yağı, susam yağı gibi doğal yağlarla uyguluyoruz. Bu masajı ailelerimize de tarif ediyoruz. Biliyorsunuz, bebek masajı anne ile bebek arasındaki en doğal iletişim yolu. Çünkü anne ile bebek arasındaki bağı güçlendiriyor. Bebekleri bu şekilde rahatlattıktan sonra anneye teslim edip mutlu ve huzurlu bir şekilde evlerine gönderiyoruz.”

-Ayşe Hanım, anneler bebeklerini buraya neden getirsin ?

“ALİAĞA’LI ANNE VE BABALARI MERKEZİMİZE BEKLİYORUZ..

“İlk önce anne ve bebeği kaliteli bir vakit geçirecek burada. Aynı zamanda bebeklerinin kendilerinden bağımsız ve özgür bir şekilde suda yüzmesi her anne ve babanın arzu edeceği bir şey. Çünkü bebek burada onlardan bağımsız bir şekilde bir şeyler yapacak, yüzecek. Tabi bu her anne ve baba için son derece güzel bir duygu olsa gerek. O yüzden bütün bebek sahibi Aliağa’lı anne ve babaları merkezimize bekliyoruz..”

-Hayırlı, uğurlu olsun Ayşe Hanım..

“Teşekkür ederim..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com