Ana sayfa » Güncel » BAŞKAN KOŞTU, ÜÇÜ KADIN DÖRT DİSK ÜYESİ ÇALIŞANINI İŞTEN ÇIKARDI..

BAŞKAN KOŞTU, ÜÇÜ KADIN DÖRT DİSK ÜYESİ ÇALIŞANINI İŞTEN ÇIKARDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden AKP’ye geçen Bergama Belediyesi bir kez daha bir skandal ile gündeme geldi.

31 Mart yerel seçimleri ile birlikte AKP’li Hakan Koştu’nun Belediye Başkanı seçildiği Bergama’da 7 Şubat Cuma saat 18’de DİSK’e üye olan üçü kadın dört DİSK üyesi çalışanı işte çıkarıldı.

Konuya ilişkin İz Gazete’ye konuşan DİSK Genel Sekreteri Sükret Sevgener, AKP’li Bergama Belediyesi’ne tepki gösterdi. Sevgener,  “AKP’li Bergama Belediyesi 2019 Temmuz ayından itibaren AKP’li Belediye’nin Belediye Başkanını eli ile sendikal yapıya bir saldırı oldu. Bergama’da çalışan arkadaşlarımız DİSK’ten ayrılarak Hak-İş’e geçirilmek zorunda kaldılar.

Çalışan işçi arkadaşlarımız önce emekli edilmeye çalışıldı. Ardından üç kadın bir erkek arkadaşımızın işine son verildi” diyerek yaşananları anlattı.

‘KOŞTU’YU EMEK DÜŞMANI İLAN EDİYORUM..’

Sevgener, “Kış kıyamet günü, AKP’li belediye dört tane arkadaşımızı aşsız, yemeksiz bırakmıştır. Bunların gerçek yüzünü Temmuz 2019’dan bu yana gördük. Biz bunları ifşa etmeye devam edeceğiz. Başta Hakan Koştu olmak üzere bir Bergamalı olarak bunları emek düşmanı ilan ediyorum. Bu kararı alanları lanetliyorum” şeklinde konuştu..

Kaynak-İz Gazete

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com