Ana sayfa » Güncel » CNN TÜRK’TE SESİ KESİLEN KAPTAN PİLOT KONUŞTU; “ÜLKE, FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ..”

CNN TÜRK’TE SESİ KESİLEN KAPTAN PİLOT KONUŞTU; “ÜLKE, FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Pegasus Hava Yolları’na ait bir uçak pistten çıktı. Olay yerine itfaiye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda bir kişinin hayatını kaybettiği bilgisine ulaşılırken Yol TV, kaptan pilot Bahadır Altan ile konuşarak, Pegasus uçak kazası hakkında bilgi aldı.

​​​​​’ ÜLKE, FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ’

​​Altan, “Genel olarak ülke freni patlamış kamyon gibi. Biz trafik kazalarında şampiyonuz. Depremde ölüm oranında şampiyonuz. 6.8 oranında deprem oluyor, bir sürü bina yıkılıyor. Biz hala yeni projeler peşinde koşuyoruz.

CNN Türk’e söylediğim şey de oydu. Diyorum ki ülke olarak bir duralım. Şu an Kanal İstanbul gibi çılgın bir projenin peşinde ama yaklaşan bir İstanbul depremi var. Bunlar kaçınılmaz olarak benzer olayları tetikliyor.

Bana göre rüzgardan, meteorolojiden daha vahim olan ülkedeki bu durumdur. Hiçbir şekilde hakikatin kıymeti yok. Kazaların sebebi bile hemen üstü örtülmeye çalışıyor. Ölüm yok diyorlar mesela. Hatırlayın, depremde gerçek haber yapan gazetecileri bile suçladılar. Kim hakikati anlatıyor, susturuluyor. Böyle ortamlar kaza da ölüm de bitmez” diye konuştu..

Kaynak-İz Gazete

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com