Ana sayfa » Güncel » CHP’DEN RESMİ CNN BOYKOTU AÇIKLAMASI..

CHP’DEN RESMİ CNN BOYKOTU AÇIKLAMASI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP’li Tuncay Özkan, CNN Türk hakkında boykot kararı alındığını açıkladı.

Tuncay Özkan şu açıklamayı yaptı;

“CNN Türk televizyonu özgür ve bağımsız haber kanalı olmak yerine tıpkı A Haber gibi iktidarın borazanı bir propaganda aygıtı olmayı tercih etmiştir.

CNN Türk halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkını ayaklar altına alarak iktidarın menfaatleri doğrultusunda yayınlar gerçekleştirme ve bunları sürdürmektedir.

Adeta bir reklam ajansı gibi çalışan TV kanalı yerel seçimlerden bu yana CHP’nin karşısındaki konumlamasını sürdürmektedir. CNN Türk kanalının patronundan ve yönetiminden iktidarın saray bataklığından çıkıp özgür tutum takınmalarını ve objektif yayıncılık ilkelerine sarılmalarını talep ediyoruz.

Tahammül edilemez noktaya ulaşan gerçekler karşısında değerlendirmeler yapan CHP MYK, 3 Şubat 2020 tarihinde yaptığı toplantıda, partimize ve partililerimize tuzak kurma, kötü gösterme ve gerçekleri çarpıtma gayretleri nedeniyle CHP’lilerin CNN Türk kanalındaki yayınlara katılmaması kararını almıştır.

CHP’li hiçkimse, yöneticisinden üyesine, hiçbir partilimiz CNN Türk kanalına çıkmayacak, yayınlarına katılmayacaktır.

Bu kanalın zararlarından korunmak için yurttaşlarımıza CNN Türk yayınlarını izlememelerini, çocuklarına izletmemelerini tavsiye ediyoruz. Saygılarımızla milletimize duyururuz..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com