Ana sayfa » Yerel » TÜPRAŞ YETKİLİLERİNE; “İSKELE’LERİNİZ OLASI BİR DEPREME HAZIR MI DİYE SORDUK..

TÜPRAŞ YETKİLİLERİNE; “İSKELE’LERİNİZ OLASI BİR DEPREME HAZIR MI DİYE SORDUK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Bugün ALTO’da yapılan İMEAK Deniz Ticaret Odasında Tüpraş adına kurumsal sunum yapan Başmühendis Anıl Doğan’a sorduk. Yanıt hem Doğan’dan hemde Tüpraş İzmir Rafinerisinin Satış Müdürü Özgür İşlek’ten geldi..

-Pek çok deprem bilimciye göre Helen Yayı adlı fay zonu harekete geçti. Bunun yanısıra Akhisar’da meydana gelen depremlerle sürekli sallanıyoruz. Tüpraş’ın iskeleleri yaklaşık 50 yıllık. Olası bir depreme yönelik olarak ne gibi önlemler alındı Tüpraş olarak ?

“SADECE İSKELELER DEĞİL, TÜPRAŞ’IN TAMAMI DEPREM İÇİN HAZIR HALDEDİR..”
“Devletin tüm denetimlerine açığız, bu konuda bir sıkıntı yok. Her zaman Devlet denetimlerini yapıyor. Depremle ilgili çalışma yapıyoruz. Kendi tarafımızda belli araştırmalar bunlar. Çalışmalar devam ediyor, sadece İskeleler değil Tüpraş genelinde çalışmalarımız bulunmakta.

“KARGO İSKELEMİZ NİSAN’DAN SONRA BAKIMA ALINACAK..”
Yeni mevzuat gereği herhangi bir eksik olduğunda devlet diyor ki, bakın ben bu izni vermeyeceğim, burayı deprem yönetmeliğine göre güçlendirin, bizde ona göre çalışma yapıyor ve güçlendiriyoruz.

Bu arada kargo iskelemiz Nisan’dan sonra bakıma alınacak. Küçük çapta bir bakım olacak bu. Diğer iskelelerimizin hepsi faal halde ve hizmettedir, hiç bir sıkıntı yok yani..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com