Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA KAYMAKAMINA, OTOYOLUN, MENEMEN-KOYUNDERE ETABINI SORDUK..

ALİAĞA KAYMAKAMINA, OTOYOLUN, MENEMEN-KOYUNDERE ETABINI SORDUK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-“İzmire giden çevre yolunun Menemen Koyundere arasındaki etabı bir ayı aşkın zamandır herşeyiyle hazır olduğu halde kullanıma açılmadı. Sadece sabah ve akşam yoğun saatlerde değil günün her saati Menemen İçinde trafik felç durumda.

Çevre yolunun trafiğe açık olan Çandarlı Menemen etabı da son etap trafiğe açılmadığı için yeterince kullanılmıyor, vatandaş trafik çilesi çekmeye devam ediyor.

Bu yolun neden trafiğe hala açılmadığını yada ne zaman açılacağını vatandaşa duyuracak bir merci var mı acaba?”

Son günlerde Kuzeyegehaber’e Otoyol ile ilgili bunun dışında benzer nitelikte bir yığın mesaj geldi. Vatandaşlar bu nedenle eziyet çektiği için haklı olarak yolun Menemen-Koyundere etabının ne zaman açılacağını soruyor.

Konuyu bugün İMEAK Deniz Ticaret Odası Ocak Ayı olağan toplantısına katılan Aliağa Kaymakamlığına vekalet eden Vali Yardımcısı Fatih Kızıltoprağa sorduk;

-Sayın Valim Kuzey Ege Otoyolunun Menemen-Koyundere etabı henüz trafiğe açılmadı. Okurlar adeta mesaj yağmuruna tutuyorlar siteyi, yol ne zaman açılacak, çilemiz ne zaman bitecek diye. Bende size soruyorum, ne zaman açılacak yolun o bölümü ?

“BUNDA HİÇ BİR SIKINTI YOK, O ETAP EN KISA ZAMANDA AÇILACAK..”

“Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ile irtibat halindeyiz. Orası en kısa zamanda açılacak. Bunda hiç bir sıkıntı yok. Bu sabah yetkililerle görüştüm en kısa zamanda açılacağı ifadesinde bulundular. Bu konuda ne siz nede vatandaşlarımız hiç bir tereddüt göstermeyin.

“YOLDA BAZI TESTLER YAPILIYOR, SAYILI GÜNLER İÇİNDEYİZ..”

Yolun o etabında bazı testler yapılıyor. Eğer bir iş yapılıyorsa en iyisini yapmak lazım. İnsanlar gözüyle görüyor. Bunların tedbirini almak lazım. Karayolları yetkilileri size verdiğim bilgileri ifade ettiler bana. Sayılı günler içindeyiz, en kısa zamanda açılış yapılacak, takibindeyiz, merak etmeyin..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com