Ana sayfa » Siyaset » ALİAĞA CHP’Lİ GENÇLERİN YENİ BAŞKANI, AHMET ORHAN..

ALİAĞA CHP’Lİ GENÇLERİN YENİ BAŞKANI, AHMET ORHAN..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Aliağa Gençlik Kolları yeni başkanını seçti bugün. İlçe Başkanlığında yapılan seçim öncesi mevcut başkan Kayhan Aydın son derece birleştirici bir konuşma yaparak her iki adaya da başarılar diledi.

Adaylar Ahmet Orhan ve Alp Günay Bayrak konuşmalarında özetle, gençlik ve enerjilerini partileri için kullanmak istediklerini bunun için aday olduklarını ve partilerine en iyi şekilde hizmet etmek istediklerini dile getirdiler.

Konuşmalardan sonra yapılan oylama da Ahmet Orhan’ın beyaz listesi 71 oy, Alp Günay Bayrak’ın kırmızı listesi ise 63 oy aldı. Bu sonuçla Ahmet Orhan CHP Aliağa Gençlik Kolları başkanı oldu..

Orhan şu açıklamayı yaptı;

“Bugün gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Gençlik Kolları Kongresinde Beyaz liste ile girdiğimiz seçimi kazanarak sonlandırdık.
Partimize yakışır bir şekilde gerçekleştirdiğimiz kongremizde kaybedenin asla olmadığı bir süreç izledik.

Bizler partimizin genç neferleri olarak yerelde ve genelde partimizi iktidara taşımak için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için gece gündüz demeden bütün arkadaşlarımızla beraber çalışmalarımızı yapacağız.

Umudu örgütlemek için çıktığımız bu yolda beni asla yalnız bırakmayan çok değerli büyüklerime, yoldaşlarıma, çalışma arkadaşlarıma ve yönetim ekibime sonsuz teşekkür ediyorum..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com