Ana sayfa » Siyaset » AKŞENER ALİAĞA’DA..

AKŞENER ALİAĞA’DA..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener İzmir Programı çerçevesinde İlçeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Akşener bugün de Bergama’dan sonra Aliağa’yı ziyaret etti.

İzmir Milletvekili Aytun Çıray ve İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar ile birlikte yeni ilçe başkanlığının açılışını yapıp kordelasını kesti.

Akşeneri parti binasında kalabalık ve coşkulu bir partili kitle karşıladı. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri de Akşenerin ziyaretinde hazır bulundu.

Akşener yerel basına teşekkür ederek başladığı bir konuşma yaptı. Meral Akşener konuşmasında;

“Perşembe gününden beri İzmir’imizin ilçelerini dolaşıyoruz. Esnafımızı, kadınlarımızı, mağdurları yani işsiz gençleri dinliyoruz. Bu bir yeni siyaset tarzı, önce Antalya’da başladık şimdi İzmir’de devam ediyoruz haftaya İstanbul 3. bölgede aynı sistemle çalışacağız.

Buralardan aldığımız, talepleri, bilgileri ve ihtiyaçları önce ben grup konuşmamın içine koyuyorum onları ondan sonrada genel başkan yardımcısı ve milletvekili arkadaşlarımız onları kamuoyuna mal edebilmek için mecliste soru ve araştırma önergeleri veriyoruz.

Bu yeni bir siyaset tarzı. Çünkü uzunca bir zamandır milletimizin sesi ne mecliste yankılanabiliyor nede kamuoyu gündemine gelebiliyor” ifadelerinde bulundu.

Akşener konuşmasının bitiminde başta kadın partililerle olmak üzere kısa bir sohbette bulunduktan sonra İstiklal Caddesi esnafını dolaşıp sorunlarını dinledi.

Meral Akşener Aliağa ziyaretini tamamlayıp Menemen’e doğru hareket etti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com