Ana sayfa » Güncel » UZMANLAR UYARDI; “HELEN YAYI UYANDI, 8’LİK DEPREM KAPIDA!”

UZMANLAR UYARDI; “HELEN YAYI UYANDI, 8’LİK DEPREM KAPIDA!”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Gizlenen gerçekler. Kim ve ne tarafından gizlenen bilinmiyor. Deprem uzmanları Helen yayı uyandığını duyurdu.

Girit Yayı olarakta bilinen Helen uyandı ve 8 şiddetinde deprem olacak. Zamanı belli olmasa da yakın bir zamanda etkisi görünecek. İstanbul etkilenmeyecek ancak Sahillerde yaşayanlar dikkat!

Bu kadar deprem ilk defa oluyor..

Elazığ Malatya ve Manisa beşik gibi sallanıyor. Bugün dördüncü yer olarak Akdeniz açıklandı. Akdeniz açıklarında 5.4 şiddetinde bir deprem daha oldu. Ancak bu deprem depremcilerin açıklamaya korktuğu ve haber siteleri son dakika olarak duyurduğu Sarı fay ismiyle yayınlanan haberlerde geçti.

O yayı sizlere açıklıyoruz. O yay en tehlikeli yay Helen yayı ve Helen yayı artık uyandı. Büyük bir deprem denizde olacak ve Tsunami riski çok büyük. Ancak bu deprem İstanbul’da değil. Sizler için tüm bilmeniz gerekenleri açıklıyoruz.

Deprem olacak yalanlarına inanmayın!

Deprem uzmanları şu zaman deprem olacak, şu tarihte şu büyüklükte deprem olacak söylemlerine inanmayın. Deprem günümüz teknolojisiyle halen yeri ve zamanı öğrenilemiyor. Depremin yeri ve zamanı kimse bilemez. Bunu diyen kişiler suç işlediğini belirtelim. Sadece büyük depremler olacak ancak zamanı belli değil diyerek Helen yayına geçelim.

5.2 Akdeniz Depremi Bağımsız bir deprem!

Deprem uzmanları, AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremi 5.2 olarak açıklamamıştı. İlk olarak 5.1 daha sonra 4.8 revize edilmişti. Ancak bu deprem 5.2 şiddetindeydi çünkü hemen ardından 4.3 şiddetinde deprem oldu. 4.9 artçısı asla 4.3 olamaz. Bu sebeple bu deprem bağımsız bir depremdi peki ama nerede ve nasıl oldu?

Helen yayında olan depremler sürekli olarak gizleniyor. Kasım, Aralık ve Ocak ayında Helen yayı depremleri açıklanmadı bile. 2.2 şiddetinde depremi bile duyuranlar 3.1’lik depremleri daha önceden uyarmıyor. Devasa deprem bölgesi olarak bilinen Girit Adasının doğusu, Rodos aadası civarında büyük bir deprem olacak.

Zamanı ve tam yeri bilinmezken Marmaris Depremi değildi bugün olan. HELEN depremiydi. Helen, Akdeniz ve Ege Denizinin kesiştiği yer. Rodos ve Girit arası en tehlikeli bölge. Yıllardır deprem uzmanlarının en korktuğu yer

.Afrika kıtasının kuzeye hareketi nedeniyle Akdeniz ve Ege sürekli gergin. Bodrum, Datça ve Fethiye net olarak etkilenirken Muğla çok korkutuyor. Bu bölgede eninde sonunda 8 şiddetinde bir deprem olacağı açıklıyor deprem uzmanları. Tsunami dalgaları, Ege ve Akdeniz sahillerini vuracak. Kıyı şeridi haritadan silineceği bir gerçek.

Helen sinsi değildir! Geliyorum dedi!

Deprem uzmanları ismini bile anmaya çekindiği Helen yayı, başka faylar gibi sinsi değildir. Kartlarını açık oynar. Göstere göstere bağırarak sanki bir mahalle kabadayısı gibi gelir ve Geliyorum der. Şu an tamda o oluyor. Helen 10 gündür Türkiye’ye ben geliyorum diyor.

İşte son 1 Yılda Helen Yayında olan depremler;

Helen (Girit Yayı) çok tehlikeli bir fay zonudur. Afrika’nın Akdeniz ve Anadoluya sıkıştırmasının sonucudur. (Elazığ – Manisa sonrası) Güneybatı sahillerimize şekil veren Fethiye körfezini oluşturan faydır. Bir çok medeniyeti daha önce yok ettiği tarih kitaplarında geçer..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com