Ana sayfa » Güncel » THY’DEN ELAZIĞ’A KİŞİ BAŞI 150 TL’DEN EK SEFER..

THY’DEN ELAZIĞ’A KİŞİ BAŞI 150 TL’DEN EK SEFER..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik deprem sonrası THY Elazığ’a ek sefer uygulanacağını açıkladı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün yaptığı açıklamada, “Halkın havayolu olarak her koşulda milletimizin yanındayız” dedi.

Üstün biletlerin fiyatlarını önce 235 TL olarak açıkladı sonra gelen tepkiler üzerine tweetini silerek ek sefer ücretlerinin kişi başı 150 TL olduğunu aktardı.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Elazığ’da gerçekleşen depremden etkilenen vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun, başımız sağolsun. Elazığ’a 150 TL sabit fiyat uygulamasıyla ek seferler icra edeceğiz. Elazığ ve bölge halkının ihtiyaçlarını hızlı ve kapsamlı şekilde karşılayabilmek amacıyla; 300 kişilik bir uçağımız AFAD, Kızılay ekipleri ve ekipmanları ile birlikte saat 02:00’da Elazığ’a hareket edecektir.

Halkın havayolu olarak her koşulda milletimizin yanındayız. Ankara’dan Elazığ’a 2, Sabiha’ dan Elazığ’a 1, İstanbul Havalimanından Elazığ’a ve Malatya’ ya 1 ek sefer planlaladık” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com