Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK; “HERKESİN, ALIN TERİNE SAHİP ÇIKMASINI İSTİYORUZ..”

ÖZÜPAK; “HERKESİN, ALIN TERİNE SAHİP ÇIKMASINI İSTİYORUZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT SYD Derneği Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabı üzerinden çağrıda bulundu. Özüpak, SGK’nın resmi internet sitesinden, emekli maaşlarına yansıtılmayan zam oranlarının sorgulanması çağrısında bulundu. Özüpak’ın paylaşımı şöyle;

-NEM-Lİ
#EMEKLİLİKTEYAŞATAKILANLAR
#SGKYASASIMAĞDURLARI

HERKESİN BU ÇALIŞMA İLE ALIN TERİNE SAHİP ÇIKMASINI İSTİYORUZ.

ABO İLE MAĞDURİYET, AYRICA FAZLA ÇALIŞANIN CEZALANDIRILDIĞI BİR MAAŞ HESAP SİSTEMİYLE KUŞA DÖNEN MAAŞLARIMIZA ,YANSIMAYAN ZAM ORANI İLE YENİ BİR MAĞDURİYET Mİ? YAŞATACAKLAR.

#AÇIKLAMABEKLİYORUZ.

ARKADAŞLAR; BİLDİĞİNİZ GİBİ SGK’NIN RESMİ İNTERNET SİTESİNİN EMEKLİ MAAŞI HESAPLAMA LİNKİ, BU YILBAŞINDAN BERİ EKSİK YÜZDE İLE HESAPLAMADA. PERŞEMBE GÜNÜNDEN BAŞLAYARAK, PAZAR GÜNÜNE KADAR AŞAĞIDA VERECEĞİMİZ LİNKE;

VEYA 150 NUMARALI TELEFONU ARAYARAK

SGK’nın Resmi İnternet sayfası, Emekli Maaşı Hesaplama Oranları her yıl Emekli maaşına gelen zam oranı kadarken, bu yıl emeklilere %6.5 zam gelmişken, kişisel maaş hesaplama sistemine bu oran %2.8 olarak yansıtılmıştır. Bu oran hatalı bir oran mıdır? Eğer hatalı bir oransa, ne zaman duzeltilecektir?

DİYE ŞİKAYETİMİZİ BELİRTELİM LÜTFEN. ÖZELLİKLE YUKARIDA BELİRTİLEN https://www.cimer.gov.tr/ LİNKİ ÜZERİNDEN BU BAŞVURUYU YAPACAK OLURSANIZ, SİZE YAZILI OLARAK DÖNMEK ZORUNDALAR.

KENDİ HAKLARIMIZI ARAMA NOKTASINDA BU ETKİNLİĞE KATILIP, YORUM KISMINDA BELİRTELİM. TELEFON İLE ARAYANLAR MUTLAKA BAŞVURULARINI KAYIT ALTINA ALSINLAR. HAKARET VE KÜFÜR İÇERMEYEN İFADELER KULLANINIZ LÜTFEN..”

EYT SYDD
YÖNETİM KURULU ADINA
BAŞKAN
GÖNÜL BORAN ÖZÜPAK

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com