Ana sayfa » Siyaset » ALİAĞA SAADET PARTİSİ, YEREL MEDYA İLE BULUŞTU, DİVAN KURULUNU TOPLADI..

ALİAĞA SAADET PARTİSİ, YEREL MEDYA İLE BULUŞTU, DİVAN KURULUNU TOPLADI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Saadet Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı, “Aliağa Yerel Medya Buluşması ve İlçe Divan Kurulu Toplantısı” nı gerçekleştirdi.

Toplantı da Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Kurt, Abdullah Gümüşay, İlçe Başkanı Mahmut Koç ve Merhum Necmettin Erbakan Hocanın yakın çalışma arkadaşlarından Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç birer konuşma yaptı.

Kılıç İktidar partisinin dış politikaya yönelik icraatlarından örnekler verip bu politikaların yanlışlıklarına değindi. Türkiye’nin Saadet Partisi iktidarında normalleşeceğini savunan Kılıç iktidar için üyelerden destek istedi.

İlçe başkanı Mahmut Koç ise yaptığı konuşma da şunları söyledi;

“Değerli Genel Başkan Yardımcımız Şerafettin Kılıç Bey,

Çok kıymetli basın mensubu arkadaşlarımız,

İlçe yönetim kurulu üyelerimiz, mahalle temsilcilerimiz, saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler ve sevgili gençler!

Saadet Partisi Aliağa İlçe Teşkilatımız’ın düzenlemiş olduğu Yerel Medya Buluşması ve İlçe Divan Toplantımıza hoşgeldiniz, safâlar getirdiniz.

Böyle güzel bir pazar gününde, böyle nezih bir mekânda bizleri biraraya getiren Cenab-ı Hakk’a sonsuz hamd-ü senalar ediyoruz. Az önce hep birlikte pazar kahvaltımızı yaptık. Hizmetlerinden dolayı Efendi Kebap Salonu sahiplerine ve personeline teşekkür ediyoruz. Hepinize afiyet olsun efendim.

Ülkemizin ve İslâm aleminin çeşitli sıkıntılar içinde olduğu bir dönemde yapmış olduğumuz bu toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Değerli misafirlerimiz!

Teşkilat modelimize göre her ilçe teşkilatımız ayda 1 defa ilçe divan toplantısını yapmak durumundadır. Milli Görüş Teşkilatlarını zinde ve dinamik tutan yegâne güç, işte bu toplantılardır.

İlçe Divan Toplantılarında, ilçe yönetim kurulunda görev yapan birim başkanlarımız, mahalle temsilcilerimiz, sandık müşahitlerimiz, kadın ve gençlik kollarımız geçtiğimiz ay yapmış oldukları ve gelecek ay yapmayı planladıkları çalışmaların raporlarını takdim ederler.

İşte biz de Aliağa İlçe Teşkilatı olarak bugün yeniden besmeleyi çekerek çalışmalarımıza hız vermek amacıyla bu toplantıyı tertip etmiş bulunuyoruz.

Bundan böyle inşallah her ay bu toplantılarımızı düzenli olarak yapacağız.

Biraz sonra değerli Genel Başkan Yardımcımız güncel siyasi konularla ilgili sizlere bir konuşma yapacağından dolayı sözlerimi burada nihayete erdirmek istiyorum.

Katılımlarınızdan dolayı tekraren teşekkür eder, en derin saygı ve muhabbetlerimi sunarım..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com