Ana sayfa » Güncel » ÇİĞLİ BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA KARNE EĞLENCESİ..

ÇİĞLİ BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA KARNE EĞLENCESİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Çiğli Belediyesi, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrenciler için belediye Fakir Baykurt Salonu’nda eğlence dolu bir etkinlik düzenledi.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü çocukları bu özel günde yalnız bırakmadı.

Okullarında karnelerini alan çocuklar, ebeveynleriyle beraber günün erken saatlerinde Çiğli Belediyesi’ne geldiler. Tatil heyecanını doyasıya yaşayan çocuklar, kendileri için hazırlanan alanda flamingo maskotuyla birlikte bol bol dans edip, oyunlar oynadılar.

Etkinliğe katılan çocuklara hediyelerini veren Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, hepsiyle tek tek sohbet ederek karnelerini inceledi. Etkinliğe katılamayan çocuklar hediyelerini sömestir tatili boyunca belediye halkla ilişkiler müdürlüğünden alabilecekler.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ; ‘KEYİFLİ BİR TATİL OLACAK..’

Çocuklara keyif alacakları bir tatil programı hazırladıklarını belirten Başkan Gümrükçü, “Yoğun ve yorucu geçen 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak sömestir tatiline giren Çiğlili çocuklarımıza içerisinde farklı aktiviteler olan programlar düzenleyeceğiz.

Çocuklarımız için minik sürprizler hazırladık. Çocuklarımız tatil boyunca haftanın iki günü Doğal Yaşam Parkı’na ücretsiz girebilecekler ve Fakir Baykurt Salonumuzda düzenleyeceğimiz tiyatro oyunlarını izleyebilecekler” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com