Ana sayfa » Yerel » ALOSBİ’DEN SANAYİ YATIRIMCISINA 60 AY VADE..

ALOSBİ’DEN SANAYİ YATIRIMCISINA 60 AY VADE..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ), sanayi yatırımcılarının hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan “İşini büyütmek isteyen sanayicilere, sanayi arsalarını 60 ay vade ile altın tepside sunuyoruz” dedi.

ALOSBİ, 5.000 metrekare ile 265.000 metrekare arasında değişen büyüklükte dev parselleri ve Ege bölgesindeki tek kimya ihtisas organize sanayi bölgesi olması nedeniyle yatırımcılar için bir cazibe merkezi. Devler Ligi’nde yer almak isteyen ALOSBİ’de, büyük değişiklikler için ilk adımlar atıldı.

Bu yıl yapımına başlanan itfaiye teşkilatı binası, jandarma karakolu, tır parkı, benzin istasyonu, yeni idari bina, helikopter pisti ve birçok yenilik ile ALOSBİ iki kat gelişecek.

Yatırımcılar için maksimim kolaylık ve avantaj sağlamaya gayret ettiklerini belirten Tezcan “Yatırım yapmak isteyecek herkesin ekonomik koşullarını dikkate alan farklı ödeme seçenekleri hazırladık” dedi.

Hayallerini gerçekleştirmek, işini büyütmek isteyen herkesi beklediklerini söyleyen Tezcan “Sanayideki küçük dükkan sahiplerine, fabrika sahibi olma hayallerini gerçekleştirme imkanı veriyor ve 60 ay vade avantajı sunuyoruz. Sizin bize güvendiğiniz gibi biz de size güveniyoruz” diye konuştu.

MODERN ALTYAPI..

Ülke genelinde marka değeri yüksek bir cazibe merkezi olmak üzere bu yola çıktıklarını, bu yolda ideal bir yatırım ortamı yaratmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını hatırlatan Tezcan “Her zaman öncü ve emsalsiz olma gayesi güttük. Türkiye’de ilk ve tek olan galeri alt yapı sistemini getirdik” dedi.

Yatırımcılara bütün enerji sistemini, doğal gazı, elektriği, interneti, suyu ve hatta atık suyu bile bu sistemle bir arada sunduklarını söyleyen Tezcan “Bu sistem ile arıza noktası tespit edilebilmekte ve kazı yapmadan, bacalardan girilerek arızalar giderilebilmektedir” dedi.

İDEAL YATIRIM ORTAMI..

Tezcan, Aliağa’nın sanayi ve liman şehri olmasından kaynaklı konum avantajının yanı sıra ALOSBİ’nin kara, deniz, hava, demiryolu ve metro bağlantısı olan önemli bir lojistik merkezi olduğuna dikkat çekti. ALOSBİ’yi tercih edenlerin, PETKİM ve TÜPRAŞ gibi tesislerle birlikteliği nedeniyle hammaddeye de yakın olacağını belirten Tezcan “Fabrikalardan, ufak çaplı sanayi şirketlerine kadar tüm yatırımcılar, burada bölgenin avantajlarından yararlanarak dünyaya ticaret yapabilme niteliği kazanacaklar” diye konuştu.

RAKAMLARLA ALOSBİ..
10 milyon metrekare alan
200 milyon Euro altyapı yatırımı
56 kilometre tünel altyapı sistemi
2 milyon metrekare kimya parseli
46.000 metre asfalt yol
400 MVA Kurulu Güç
150.000 metreküp/saat kapasiteli doğalgaz istasyonu
5.000 kişilik istihdam
200 milyon Euro ihracat

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com