Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK; “MARMARA EYT FEDERASYONU, 7 DERNEKLE KURULUM AŞAMASINA GELDİ..”

ÖZÜPAK; “MARMARA EYT FEDERASYONU, 7 DERNEKLE KURULUM AŞAMASINA GELDİ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT SYD Derneği İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak, Çorlu Derneğinin Federasyona katılma kararı aldığını, Federasyonun kurulum aşamasına girdiğini duyurdu. Özüpak’ın konuyla ilgili paylaşımı şöyle;

“Çorlu EYT Derneğimiz de fedarasyona katılma kararını genel kurulda alarak süreci tamamladı. Marmara EYT Fedarasyonu 7 dernekle kurulum aşamasına girmiş bulunmaktadır.

Trakya EYT Dernegi

Çorlu EYT Dernegi

Gebze EYT Dernegi

Kocaeli EYT Dernegi

BDS (BOLU DÜZCE SAKARYA) Dernegi

İstanbul EYT Dernegi

Bursa EYT Denegi

Haklı davamızda davasına sahip çıkan bütün ülkede sesimizin daha çok duyulması için adım atıp davasına sahip çıkan dernek başkanlarına ve yönetim kurullarına ve haklı davamızın neferleri üyelerimize teşekkür ederiz.

Her geçen gün daha da büyüyen EYT derneklerinin tek mamacı gasp edilmiş haklarımızın geri alınması için yasal alanlarda hak mücadelesini vermektir. Bu mücadelede bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ederiz.

Çok yakında Marmara EYT Fedarasyonunu kuracağız. Sonrasında Ege ve iç anadolu fedarasyonlarımızı da kurup Eyt Konfederasyonunu kurmak için hep beraber birleşip haklı davamızda sonuna sonuç alana kadar mücadeleye devam edeceğiz.

Bütün mağdur arkadaşımıza hayırlı olsun..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com