Ana sayfa » Güncel » BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ; “DEĞİŞİMİN ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEZ..”

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ; “DEĞİŞİMİN ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Çiğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer’in evinin önünde silahlı saldırıya uğraması sonrasında Çiğli Belediyesi harekete geçti.

Çiğli Belediyesi’nin Şehit Subay Uğur Görkem Harmankaya Parkı’nın açılışında, Koçer’in uğradığı silahlı saldırıya ilişkin açıklama gerçekleştiren Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, saldırıya çok sert tepki gösterdi. Gümrükçü, “Bunu yapanlar rantı kesilenlerdir” dedi.

Açılışta konuşma yapan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “2020 yılı bizim için değişim yılıydı. Bundan büyük mutluluk duyuyorduk. 9 aydır canla başla çalışıyorduk. Bu değişim sürecin bizimle birlikte yürüten herkese teşekkürü borç biliyorum” dedi.

‘DEĞİŞİMİN ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEZ’

Geçmişte Çiğli birçok anlamda olumsuzluk ile anıldığını ancak bunu değiştirmek için mücadele ettiklerini ifade eden Gümrükçü, “Ali Rıza Koçer’e yapılan saldırı Çiğli Belediyesi’ne, Çiğli halkına yapılmıştır. Kınıyorum. Ali Rıza Koçer demek, Çiğli demektir. Koçer demek; yürüyen bir emek abidesi, alınteri demektir.

Sağcı ya da solcu demeden tüm siyasi partilerin birleştiği bir isimdir Ali Rıza Koçer. Ali Rıza Koçer demek Çiğli halkı demektir. Ali Rıza Başkan’a yapılan saldırı Çiğli Belediyesi’ne yapılmış demektir. Bu saldırıyı yapanlar, değişime karşı olanlar, imar çeteleri diyebileceğimiz gerici odaklardır.

Biz bununla mücadele etmeye devam edeceğiz. Çiğli Belediyesi ‘nde değişim devam ediyor. Bu değişimin önüne kimse geçemez” diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko ise “Koçer ile birlikte yıllarca birlikte siyaset yaptık. Emekten barıştan, kardeşlikten yana olan bir kardeşimiz. Sendikacılık yaptığım dönemlerde, Çiğli Belediyesi’nde çalışan işçilerin haklarını korurdu, birlikte toplu sözleşmeler imzaladık.

Yapılan saldırı, emeğe, barışa, kardeşliğe yapılan bir saldırıdır. Yapılan saldırıyı bir kez daha kınıyorum. Faillerin bir an önce çıkarılmasını istiyoruz” diye konuştu.

YOĞUN KATILIM..

Açılışa Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Kani Beko, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer ve çok sayıda Çiğli Belediyesi çalışanı katıldı..

Kaynak-İz Gazete

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com