Ana sayfa » Güncel » “KOÇER; “ÇİĞ YEMEDİK Kİ KARNIMIZ AĞRISIN..”

“KOÇER; “ÇİĞ YEMEDİK Kİ KARNIMIZ AĞRISIN..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından evinin önünde silahlı saldırıya uğradı.

11 Ocak akşamı saat 9 sularında gerçekleşen saldırıda, kimliği belirsiz bir kişi, Koçer’e yedi el ateş ederken, mermilerden dört tanesi Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer’in arabasına isabet etti.

İz Gazetesince edinilen bilgiye göre; Koçer’in arabasına isabet eden mermilerden bir tanesi arabanın ön plakasına, bir tanesi ön kaputa isabet ederken, iki tanesinin de hedefi arabanın ön camı oldu. Olayın görgü tanıklarının aktardığına göre Koçer saldırıdan, arabadan dışarı çıkarak kurtuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

TAKİP Mİ EDİLDİ?

Edinilen bilgiye göre; Çiğli Belediyesi’ne ait Akvaryum Cafe’de gerçekleşen Cem Vakfı’nın Dayanışma Yemeği’ne katılan Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer, dayanışma yemeğinin ardından evine dönmek için arabasına bindi. Saldırının Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer’in evinin hemen önünde gerçekleşmesi ise ‘Saldırgan Koçer’i takip mi etti?’ sorusunu akıllara getirdi.

Saldırı sonrası suskunluğunu bozan Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer, İz Gazete’ye saldırı anını anlattı. Tek bir saldırgan gördüğünü ifade eden Koçer, saldırganın bir an önce yakalanmasını istediğini söyledi.

‘ÇİĞ YEMEDİK Kİ KARNIMIZ AĞRISIN’

Ali Rıza Koçer, “Ateş eden kişi uzaktaydı. Yedi el ateş ettikten sonra kaçmaya başladı. Bu kez ben takip ettim, ama yakalayamadım. Biz çiğ yemedik ki karnımız ağrısın” diye konuştu.

Komşularının olaya tanık olduğunu ve gördüklerini kendisiyle de paylaştığını ifade eden Koçer, “Korkutma amaçlı havaya filan sıkmadı. Adam ciddi yani. Çevrede olayı görenler bana ‘Hem ateş ediyordu, hem de sana doğru geliyordu’ dediler. Ancak bunların bize bir etkisi olmaz. Biz yolumuza devam edeceğiz. Bunlara pabuç bırakacak değiliz” ifadelerini kullandı..

Kaynak-İz Gazete

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com