Ana sayfa » Spor » ALİAĞASPOR FK, İKİNCİ YARI İÇİN KAMPA GİRDİ..

ALİAĞASPOR FK, İKİNCİ YARI İÇİN KAMPA GİRDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) devreyi 24 puanla dördüncü sırada tamamlayan Aliağaspor FK, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’nın Manavgat ilçesinde kampa girdi.

Kamp süresince üç hazırlık maçı yapacak olan sarı siyahlılar 11 Ocak 2020 Cumartesi günü kampı tamamlayarak Aliağa’ya dönecek.    

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan fakat ligin ilk yarısında istediği sonuçları alamayan Aliağaspor FK, devre arası transfer döneminin hareketli takımlarından olmasıyla dikkat çekti.

Gökhan Artun, Vahit Yaşar, Burak Toker, Berkant İstanbul, Alican Özaltun, Aykut Geçmen, Bartu Kaya, Özkan Yılmaz ve Cemal Şener ile yollarını ayıran Aliağaspor FK, Payasspor’da forma giyen ön libero Agah Oktay Yılmaz (31), kanat oyuncusu Uğur Karakoç (30), Soma Spor’dan savunma oyuncusu Caner Şen (27) ve BAL ekiplerinden Bornova Yeşilova Spor’da forma giyen orta saha oyuncusu Doğacan Diker (25) ile anlaştı. Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Mustafa Bahadır, transferde yeni isimlerin de önümüzdeki günlerde açıklanacağını söyledi. 

ALİAĞASPOR FK ÜÇ HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK..

Devre arası hazırlıklarının ilk etabının Aliağa’da yapılan 10 günlük çalışma ile başladığını belirten Bahadır, “Aliağa’daki çalışmalarımız çok verimli geçti. İkinci etap hazırlıklarımıza Antalya’da devam ediyoruz. Antalya kampında üç hazırlık maçımız olacak.

7 Ocak’ta Bursa Yıldırım Spor, 9 Ocak’ta Çiğli Belediyespor ve 11 Ocak’ta Isparta Davraz Spor ile hazırlık maçı oynayacağız. Hazırlık maçları ile oyuncularımızın birbirlerine uyumunu ve ikinci yarıya hazır bir şekilde girmelerini sağlayacağız” dedi.

“ŞAMPİYONLUĞU SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ”

Ligin ilk yarısında istenilen başarının yakalanamadığını da ifade eden Bahadır, “Ligin ikinci yarısındaki karşılaşmalar hiç de kolay olmayacak. Her maç final havasında, her maç büyük bir çekişmeye sahne olacak.

Devre arasında kurduğumuz kadroyla ligin zirvesine oynayacağız. Rakiplerimizin de puan kayıplarını bekleyerek şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com