Ana sayfa » Güncel » HAMZA DAĞ’A, ALİAĞA’NIN ÖNEMLİ SORUNLARIYLA İLGİLİ SORULAR SORDUK..

HAMZA DAĞ’A, ALİAĞA’NIN ÖNEMLİ SORUNLARIYLA İLGİLİ SORULAR SORDUK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığınca bugün düzenlenen kahvaltılı sohbet toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a Aliağa’nın önemli sorunlarına ilişkin bazı sorular sorduk;

Kuzeyegehaber; Hamza bey, Eski İlçe Başkanlarından Yaşar Akbulut bir çok kez kez yerel basın yada Aliağa kamuoyuna müjdeler verdi. Bu müjdeler, Yeni yapılacak bir devlet hastanesi, Toki Konutları ve ve sıkışık trafiği önemli ölçüde rahatlatacak Çanakkale-İzmir Karayolu Aliağa giriş ve çıkışına yapılacak olan battı-çıktı ile ilgiliydi.

Aradan yıllar geçti, hiç biriyle ilgili kamuoyuna yansıyan bir gelişme olmadı, siz AK Parti’nin yönetim kademesinde yer alan birisiniz, neden olmadı bunlar?

Dağ; “Bazı gelişmeler bunların gecikmesine neden oldu. Ancak önümüzdeki süreçte yeni ilçe başkanımız ile bunları hızla hayatiyete geçireceğiz.”

Kuzeyegehaber; Sayın Dağ, üçünü de hayata geçireceksiniz değil mi ?

Dağ; “Diğer ikisi tamamda, battı-çıktıya bakmam lazım.”

Kuzeyegehaber-Sayın Vekil, az önce bir muhtar arkadaş size şu soruyu sormamı istedi, Devlet kurumlarının kendi aralarında yapmış olduğu bazı hatalar nedeniyle, Türkiye’nin bir çok yerinde olduğu gibi Aliağa’dada bir çok kişi, imarlı-tapulu yerlerinin ormanda gözükmesi nedeniyle yıllardır büyük bir mağduriyet yaşıyor. Bunu bir çok devlet yetkilisi ve bürokratlar nezdinde dile getirdiler bununla ilgili bir şeyler yapacak mısınız?

Dağ; “Bu konuyu ayrıntılı bir şekilde ele almak gerekiyor. Muhtar arkadaşla birlikte mağduriyet yaşayan kişiler bununla ilgili dosyalarını Hamdi Başkana iletebilir, öyle söyleyin kendisine..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com